Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Nem tudom milyen magas az a hűtőborda, de egy hosszabb kártyával meggyűlhet a baja !
Amúgy csini :D ;] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nincs kanál, nincs FSB... HyperTransport van :)
-
Benőke
őstag
Ez az AUSU alaplap nem szervernek készűl. Bár lehet belőlle az is. Mint irták munkaállomás. Bár számomra is relytély, hogy ha tuning lehetőségek vannak benne akkor miért Reg. memó való csak bele?
Az ilyen gépeket nem szokás tuningolni. Inkáb lassab legyen, de megbizhatóbb nem de? Ezzel a emmeóriával elekrülik az esetleges hibák egy részét.
A tuningal meg nem éppen csökken a hibák száma :-) -
Benőke
őstag
válasz
Kosh Naranek #12 üzenetére
Az Opteron az erejét pontosan abeépitett memóvezérlőnek köszönheti. Emiatt nőtt meg azonos órajelen ateljesitménye. Mert amemó vezérlő hamarabb válaszol a kérésére mintha egy külső vezérlőt kéne piszkálnia.
Ha kikapcsolod a belső memó vezérlőt és külső memóval 333 -ról 400 -ra vagy is 200 -as FSB re emeled akár még 20- 30 % -os teljesitménycökkenést is el dudsz vele érni. A memó sávszélesség nem minden. Ha a vezérlő késleltetése lassú akkor akár 100000Ghz is lehet. Lassu marad a rendszer.
De atesztek majd egekbe magasztalják és lehet benne gyönyörködni. Csak ép majd a progik lesznek lassúak :-) -
anulu
félisten
SK8N... Hmmm. :))
-
Benőke
őstag
Hát nem akarom mondani, de kicsit jobban szét kell nézni.
Tehát az Athlon 64 -et Szeptemberre igérte az AMD.
Bár platykák szerint mág a nyár folyamán elkezdik forgalmazni.
Egy biztos Aug végén vagy Szeptember elején elindula kereskedelmi csatornákon.
Hogy mikor jelentik be és mikor tudjuk, meg hogy akkor most milyen teljesitményre is képes az Asztali darab azt nem tudom.
De ez az alaplap is igéretesnek látszik.
Csak a Regisztered DDR mmeó ne lenne köteleő bele :-((
Ez eléggé megdrágitja a dolgot. Legalábbis a memóriát :-((( -
hyper
csendes tag
Ha vki megveszi nekem elfogadom :))
-
Yutani
nagyúr
Miért éppen SK8N? Ahogy a cikk címét olvastam, SiS chipsetes lapra gondoltam, véletlenül sem nVidiásra...
Ha OK8N lenne, akkor az okés, mert O mint Opteron, és akkor képben vagyunk.
Az Athlon64 lap nForce chipsettel lehetne mondjuk A8N, A8 a 8. generációs Athlon, N meg az nForce.
Szóval magyarázza meg mán valaki, miért OK8N??? -
simbazz
aktív tag
Opteront otthoni vasnak. De miért? Hol van az Athlon64? Azt szánják home use-ra. Namost én nem látok arről egy szót se, hogy mikorra várható az Athlon64, ennyire vak vagyok, vagy mi van?
-
mzperx
aktív tag
hogyé adják
bele egy 2.0 GHz-es opi meg 2x2x512 PC2700... és már rendben is vagyok... -
Genialis
aktív tag
Néddmán a következő alaplapom...
-
mzperx
aktív tag
erre várok... tetszik... hát még két foglalattal milyen szép lenne
-
Sanyo
senior tag
Opteron at home, yeah! :)))
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4gen i5 és i7 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest