Aktív témák
-
Versus
senior tag
Kedvenc boltomban 2-3 hetet ígérnek most ,ausztriában is ezt mondják gondolom kb igy is lesz.Elsőre 125-öt mondtak de hála a ''lecsúszó'' forintnak lesz az br. 140 is szerintem.256-os Ultra egyébként. Szerintem ha eltellik az a 2-3 hét bárhol kapható lesz.(na jó nem bárhol)
Premium Vintage
-
Sav
tag
nézzétek meg az Ati 9800-ast, van rajta 1 venti, valamelyiknek még a RAM-okon sincs borda, mégis jobb néhol a konkurensnél. Nem akarok vitázni, valahol pedig a 5900-as húz jobban, persze, csak ha nem kapcsolod be az élsímítást meg a szűrőket, mert amint használnia kéne, amit tud, egyből látni, melyik a jobb.
Ha meg ventillátor fun vagy, akkor vegyél egy zalmant a 9800-asra, az vidám! :)ASUS-P5KC; Q-6600; INNO3D 8600GT; 2GB Kingmax 800Mhz
-
Atlantis
veterán
-
Egon
nagyúr
Nem, nem tévedsz...:)
Eredetileg NV40-et akartam írni, de lehet hogy nem lesz keret rá (illetve hogy csak később veszek), így az NV31-35 analógiájára elképzelhető hogy NV41 vagy NV45 chipes kártya lesz belőle."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Notes
senior tag
Az eredeti hírre reagálva: Nem qrva mindegy hogy milyen színű a kártya? Az esetek 99,9%-ban úgy is a gép belsejében foglal helyet. A látható része inkább a teljesítménye. Annak meg semmi köze a NYÁK színéhez.
Az 'ezüst' bevonathoz inkább nem fűznék semmit...Romanes eunt domus!
-
erdoke
titán
Kedves Kentaur, ne kételkedj a feketére kezelt ezüst hőleadásában, a legjobb az ismert anyagok közül.
A legjobb aláírás a héten
-
Egon
nagyúr
Tetszik a card, de valszeg valami NV4x-re épülő cucc lesz a következő vga-m. Még egy évet kihúzok a GF4Ti4200-zal (anyagi okokból).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
eddie303
őstag
válasz Dave444444444444444 #14 üzenetére
Hehe, nekem mintha 44.valami megy XP alatt 16 MB-os TNT2-vel :t :P
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
JulWCZar
senior tag
''Hogy őszinte legyek, nem igazán bízok az Ati-ban.''
Ember, az nVidia mindenkit becsapott a spéci 3DMark03 drivereivel, hol itt a bizalom ? :D
Amúgy félretéve a tréfaflamet, mostanság mind a Catalystek, mind a Detonatorok egész jók. Nameg, kerress rá mennyi panasztopic van ATI driverrel kapcsolatban az elmúlt egy évben (9700 óta). -
Vitus
őstag
Nem lehet probléma vele nyugodtan használd!
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
őstag
én még anno a 41.09 eset tettem a gef2+win_xp alá de semmi probléma nem volt vele.
R9-5950x / 64GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Dave444444444444444
csendes tag
Csao!!!!!!!!!!!!! Használhatok Fx Detonator-t Geforce 2 Titaniumhoz????????????
Fontos lenne a válasz!!!!!!!!! köszi!!!!!!!Dave
-
Sanya
nagyúr
Nekem a sárga jobban tetszik
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
anulu
félisten
A színe engem baromira nem érdekel. Nekem is itt látható a majdani új vidkártyám!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
cyberdoom
tag
jól veszem észre, hogy a rézfoglalat utáni nyák zöld színű ???? mi csináltak ezek ? fogtak egy zöld nyákot és átfújták kékre? vagy csak a kéket fújták ott át zöldre ? szerintetek ? tiszta dili :)
EP45DS5-Quad-4GB-22"-2TB-650W
-
Ronin
aktív tag
Az Asus honlapja szerint a zajszint 30dB alatt van.
-
Cane
őstag
Ez igen! Ez már hűtésnek néz ki.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Atlantis
veterán
Hát igen, arra én is.
Ismerve az ASUS-t, szerintem nagyon jó kártyát alkotott. Meg kell várni, míg lemegy az ára...>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
divot
veterán
Valaki hallott már élőben egy ilyen két ventis ultrát élőben? Kíváncsi lennék, hogy mennyire hangos.
-
utax
aktív tag
hurrá
ezt a hírt szerintem már a Blikk informatikai rovatánál is kukába dobták ... :)))
rev1.1 blue edition - már csak ezen múlt, hogy gef5900-t vegyek, már rohanok is ... ;)Use the force, Dude !
-
Genialis
aktív tag
És akkor ettől most olcsóbb lesz?
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
-Devil-
aktív tag
Igeeen! Itt az új videókártyám! :DD
Értek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
- Aorus Master 4070 Ti Super 16gb 2027.11.06 ig gari
- 7900 XTX-et keresek, használt, de viszonylag szép állapotban! Akár új is jöhet!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest