Hirdetés
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Kedvenc boltomban 2-3 hetet ígérnek most ,ausztriában is ezt mondják gondolom kb igy is lesz.Elsőre 125-öt mondtak de hála a ''lecsúszó'' forintnak lesz az br. 140 is szerintem.256-os Ultra egyébként. Szerintem ha eltellik az a 2-3 hét bárhol kapható lesz.(na jó nem bárhol)
-
Sav
tag
nézzétek meg az Ati 9800-ast, van rajta 1 venti, valamelyiknek még a RAM-okon sincs borda, mégis jobb néhol a konkurensnél. Nem akarok vitázni, valahol pedig a 5900-as húz jobban, persze, csak ha nem kapcsolod be az élsímítást meg a szűrőket, mert amint használnia kéne, amit tud, egyből látni, melyik a jobb.
Ha meg ventillátor fun vagy, akkor vegyél egy zalmant a 9800-asra, az vidám! :) -
Notes
senior tag
Az eredeti hírre reagálva: Nem qrva mindegy hogy milyen színű a kártya? Az esetek 99,9%-ban úgy is a gép belsejében foglal helyet. A látható része inkább a teljesítménye. Annak meg semmi köze a NYÁK színéhez.
Az 'ezüst' bevonathoz inkább nem fűznék semmit... -
erdoke
titán
Kedves Kentaur, ne kételkedj a feketére kezelt ezüst hőleadásában, a legjobb az ismert anyagok közül.
-
Egon
nagyúr
Tetszik a card, de valszeg valami NV4x-re épülő cucc lesz a következő vga-m. Még egy évet kihúzok a GF4Ti4200-zal (anyagi okokból).
-
eddie303
őstag
válasz
Dave444444444444444 #14 üzenetére
Hehe, nekem mintha 44.valami megy XP alatt 16 MB-os TNT2-vel :t :P
-
JulWCZar
senior tag
''Hogy őszinte legyek, nem igazán bízok az Ati-ban.''
Ember, az nVidia mindenkit becsapott a spéci 3DMark03 drivereivel, hol itt a bizalom ? :D
Amúgy félretéve a tréfaflamet, mostanság mind a Catalystek, mind a Detonatorok egész jók. Nameg, kerress rá mennyi panasztopic van ATI driverrel kapcsolatban az elmúlt egy évben (9700 óta). -
Vitus
őstag
válasz
Nem lehet probléma vele nyugodtan használd!
-
válasz
én még anno a 41.09 eset tettem a gef2+win_xp alá de semmi probléma nem volt vele.
-
Dave444444444444444
csendes tag
Csao!!!!!!!!!!!!! Használhatok Fx Detonator-t Geforce 2 Titaniumhoz????????????
Fontos lenne a válasz!!!!!!!!! köszi!!!!!!! -
Sanya
nagyúr
Nekem a sárga jobban tetszik
-
anulu
félisten
A színe engem baromira nem érdekel. Nekem is itt látható a majdani új vidkártyám!
-
cyberdoom
tag
jól veszem észre, hogy a rézfoglalat utáni nyák zöld színű ???? mi csináltak ezek ? fogtak egy zöld nyákot és átfújták kékre? vagy csak a kéket fújták ott át zöldre ? szerintetek ? tiszta dili :)
-
Ronin
aktív tag
Az Asus honlapja szerint a zajszint 30dB alatt van.
-
Cane
őstag
Ez igen! Ez már hűtésnek néz ki.
-
divot
veterán
Valaki hallott már élőben egy ilyen két ventis ultrát élőben? Kíváncsi lennék, hogy mennyire hangos.
-
utax
aktív tag
hurrá
ezt a hírt szerintem már a Blikk informatikai rovatánál is kukába dobták ... :)))
rev1.1 blue edition - már csak ezen múlt, hogy gef5900-t vegyek, már rohanok is ... ;) -
Genialis
aktív tag
És akkor ettől most olcsóbb lesz?
-
-Devil-
aktív tag
Igeeen! Itt az új videókártyám! :DD
Aktív témák
Hirdetés
ph Már kék színben is kaphatók az Asus GeForce FX 5900 videokártyái.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.