Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Uncool Ben
üzenetére
yeah ezt akartam mondani. az xp-k gyakorlatilag celeron árban vannak.
-
igi
aktív tag
válasz
Uncool Ben
üzenetére
Csá Uncool Ben!
Megelőztél, én is éppen ezt akartam mondani... :))
üdv:igi -
fzoy
csendes tag
A cikk FSB-re vonatkozó adatai elavultak.Már a boltokban vannak a 333-as XP-k 1700-tól kezdve.
-
LukE
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Na ja, a Duron a gyengített, de Duron-Tbird között nem volt akkor különbség, ami a használhatóságot érinti. Haver 1.5 éves gépében asszem 800Duron + Kyro2 van, és vígan fut rajta pl. Jedi Knight 2. Szóval ha nem a legdúrvább progikat vesszük elvetemült felbontással/FSAA/anizo beállításokkal, akkor attól még jó lehet.
Legyünk optimisták: Paris sokkal gyengébb lessz, mint a Hammer, de úgyis leveri az Intel procikat:DDD) -
Atrox
tag
Hmm már ép ideje amd-nek valami celeron rivális procit kihozni. Mert az eddigi leggyorsabb duron is 1 évvel ezelőtt jelent meg 1.3 GHz frekin.
-
telcom
tag
Mennyire fog melegedni?
-
Power
senior tag
A leggyengébb Hammer(''Paris'') is a Bartin fölé van pozicionálva.
Szóval az XP lesz a mai Duron.
A 256KB L2 Cache-es Hammer a közép(a mai XP), s a Clawhammer lesz a felső kategória.
Tehát a Paris vagymi azért nem duronárú lesz. -
JulWCZar
senior tag
1.3as duron azert meg agyonuti a 1.7 p4 cerkat. :)
Raadasul ECSK7S5A-val hulyenek is megeri.
Remeljuk eljon a Durcik uj hajnala! -
esteban
senior tag
Szerintem a Duron meg mindig egy jo darab ... belepo gepekhez, irodai munkara minek gyorsabb ?
----------
Ami Parist illeti, en nem igazan latom a helyet ... egyenlore. Szerintem elobb az XP fog kifutni, s mikor mar tul lassu lesz az aktualis Celeronhoz kepest, akkor fog jonni a Paris ... vagy a Paris lesz az XP felett??? ... szoval nem tiszta -
simonzé
addikt
Nagyon örülök, hogy végre van egy kis mozgás az AMD-nél. Elég régen adták már ki a Duront, és azóta nincs második vonalas (=extraolcsón kiváló teljesítményű) procijuk. Ideje már robbantani egyet! Hadd lássák Intelék, kivel állnak szemben!
-
twollah
nagyúr
Remélem az új AMD CPU ára nem csak a típusban lesz Duron kategória hanem az árban is.
-
Sikló
tag
Ismerve a duron sikerét, a paris is szép reményekkel indulhat! Ha megérem! :DD
-
The Thing
tag
Na már csak arra vagyok kiváncsi hogy mekkora lesz a hőleadása, és valyon mikor fogja az Amd tervezni a HyperThreading-es procik gyártását ha egyáltalán fogja.
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest