- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Olvastad, amit írtam?
Dehogy, miért, kellett volna?
Ha jól láttam, 1024x768, minden minimumon próbálták...
Ezen mondatod -tévesen- arra engedett következtetni, a végén a három ponttal, hogy ez szerinted már ígyis eléggé az alja a megjelenítésnek, ezért írtam le a biztonság kedvéért, hogy én még gyengébb minőségre gondoltam. Ennyi, félreértés.
Attól, hogy az új játékokban jelentősen lassabb, nem biztos, hogy Aero alatt is ez lesz... azért az jelentősen különbözik egy játéktól.
Pontosan, ezért is írtam hogy kiváncsi leszek rá, nem pedig azt, hogy biztosan lassú lesz vele. Sok függ majd attól, hogy tudja kihasználni a mem. sávszélességet, és mennyire fogja meg a rendszert megjelenítés közben. 2D-ben ez nem annyira szempont, 3d-ben viszont nagyon fontos, sokkal erőteljesebben kell használni az osztott memóriát.
Olvastam már régebben az ocwb-s tesztet, amikor linkelted, újra átfutottam, most, hogy írtad, megint, de nem találkoztam video teszttel. A legelső bekezdésben leírt maszlag alapján állítod azt, hogy jobb, vagy valami elkerüli a figyelmem? Fogyasztás szintén, teszt, konkrét, mérés, összehasonlítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest