- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Olvastad, amit írtam?
''Igen, léteznek régebbi játékok, azzal lehetne is tesztelni... Itt a PH!-n is olyanokkal/olyan beállításokkal tesztelik a VGA-kat, amik kb játszható sebességet produkálnak rajta. Mert pl belépőszintű kártyákat felesleges összehasonlítani Oblivionban 1600x1200 minden maxon beállítással...''
Ez az egyik összetevője annak, amiért viccesnek találtam azt a tesztet...
Nem mondtam, hogy buták, csak hogy oda nem fejlesztettek.
Persze, 8800GTX-en is fut, csak nem arra való. A 6100/6150 is drágább + többet fogyaszt, és cserébe semmi pluszt nem tud felmutatni ezen a területen. (más területen igen)
Attól, hogy az új játékokban jelentősen lassabb, nem biztos, hogy Aero alatt is ez lesz... azért az jelentősen különbözik egy játéktól.
A teszt szerint a videos képességei (ha csak minimálisan is) jobbak a Mirage 3-nak (ocworkbenches teszt alapján, angol nyelvű, az asszem emberinek minősíthető, korábban linkeltem). Ehhez jön, hogy olcsóbb, és 5W-ot fogyaszt... a kisebb (nem játékos) HTPC-knél szintén nem tudok előnyöket felhozni ezzel szemben nVidia oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Gran Turismo
- Bittorrent topik
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest