Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Olvastad, amit írtam?
''Igen, léteznek régebbi játékok, azzal lehetne is tesztelni... Itt a PH!-n is olyanokkal/olyan beállításokkal tesztelik a VGA-kat, amik kb játszható sebességet produkálnak rajta. Mert pl belépőszintű kártyákat felesleges összehasonlítani Oblivionban 1600x1200 minden maxon beállítással...''
Ez az egyik összetevője annak, amiért viccesnek találtam azt a tesztet...
Nem mondtam, hogy buták, csak hogy oda nem fejlesztettek.
Persze, 8800GTX-en is fut, csak nem arra való. A 6100/6150 is drágább + többet fogyaszt, és cserébe semmi pluszt nem tud felmutatni ezen a területen. (más területen igen)
Attól, hogy az új játékokban jelentősen lassabb, nem biztos, hogy Aero alatt is ez lesz... azért az jelentősen különbözik egy játéktól.
A teszt szerint a videos képességei (ha csak minimálisan is) jobbak a Mirage 3-nak (ocworkbenches teszt alapján, angol nyelvű, az asszem emberinek minősíthető, korábban linkeltem). Ehhez jön, hogy olcsóbb, és 5W-ot fogyaszt... a kisebb (nem játékos) HTPC-knél szintén nem tudok előnyöket felhozni ezzel szemben nVidia oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest