Új hozzászólás Aktív témák
-
hm, Patriot-ot is csak usa-ban láttam, €urópai üzletekben nemigen. Nem tudtam róla, h jól húzható, odaát az olcsóbb kategóriába tartozik...
#17: igen, tipikusan nem a milliomosok tuningolnak, hanem azok, akik szeretnének olyan krafftot kihozni a cuccukból, mint amilyen a milliomosoknak van
Na jó, van 1-2 olyan milliomos is, akinek esze is adatott a $ mellé, az is tuningol, ha kell...
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Nem minden tuningoló milliomos! Én se vagyok az, mégis Mushkin ramokat vettem (ráadásul ''itthon'', kishazánkban, a PH-n keresztül). Két szériát is vettem, az elsőt eladtam (az egy olcsóbb, kisebb teljesítményü volt, a második igazi nagyhal). Nem bántam meg, a mai napig nagyon jól üzemel.
(THX Tts)
[Szerkesztve] -
spirit007
senior tag
Bocsáss meg de azt a szót , hogy jó honnan vetted ?
Vagy hozzáképzelted
Ja , a low cost kategóriát szándékosan nem írtam , mert az csak újabb fikaszórásra adott volna alkalmat .
Még szerencse , hogy te ezt is hozzáképzelted
Tekjúú !
orbano !
Némileg viccesnek indult volna a mondanivalóm , a szájliból is ez következne ... de hagyjuk .
[Szerkesztve] -
-
keIdor
titán
Én CellShockot szeretnék...
-
spirit007
senior tag
Lehet , hogy szomorú , de ez valszeg azért alakult így mert mo.-n a legutolsó kóceráj PC üzletben is kizárólag ilyet lehet kapni ... ugye . (sajnos márkás memóriákból CSAK Corsair/Geil/Kingson/elixir/TwinMos vannak a látókörömben)
Másrészt meg nem milliomos tuningolókból áll az ismerettségi köröm -
D.Orion
veterán
[link] Jó kis reklám a ramoknak
Kár, hogy itt sincs több info róla. Kiváncsi vagyok mit tudtak belőle kihozni a srácok. A lap szerint később lesz írva info, de nekünk most kéne
-
spirit007
senior tag
Hát igen , mindíg van új a nap alatt ...
Konkrétan a büdös életben nem hallottam még erről a márkáról (meg a kollégáim se) -
Qwarc
csendes tag
Mint általában jellemző a mushkin ramokra
-
Kriza
őstag
Ezzel a típusszámmal ''HP3-10666 '' biztos nem azt szerették volna elérni, hogy valaki is 1666-osnak higgye a modulokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged