Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem csak az a kérdés, hogy ezek a képek DX10-zel készültek, hanem az is, hogy ha DX10-ben csinálták őket, akkor milyen FPS-sel futnak majd. A korai DX9-es cuccoknál is az volt a helyzet, hogy OK, szép, de egyjegyű FPS-t produkált a csúcshardveren is. A HDR+AA már van egy ideje az ATI kártyákon de a legtöbb játékban tényleg csak a csúcs-csúcskategóriában produkál normális sebességet (ergo olyan mintha nam is lenne).
-
Komplikato
veterán
Konkrétumot nem tudok, pár írást átnéztem, de nem vagyok programozó, ezért nem sok mindent értettem meg belőlük. De senki se mondta, hogy biztosan jobban néznek majd ki a DX10 cuccok. Viszont mivel eleve máshogy oldanak meg dolgokat (lásd az állandó hivatkozás a CPU/GPU üresjárat minimalizálására), lehet ugyan az sokkal gyorsabban megoldható, vagy volt példa a normális Eye-Candy szintű Motion Blure megvalósítására a Geometrai Shaderek segítségével, stb.
Viszont engem sokkal jobban izgat a DirectSound3D, mert hócipőcském tele van az EAxXegyeduralmával (miközben sokkal jobb API-k haldokolnak és tünnek el) ...
PS. Egyetlen konkrét példa amit hallottam a Crysis-es csapattól, hogy az SM4.0 alatt már lesznek anyagon átszűrődő fények, például a növények levélzetén, a vékony jégfelületeken, stb. Az ezzel járó plsuz fény/árnyék dolgokkal együtt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest