Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Tessék:
''Dr. Pap László egyetemi tanár, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Híradástechnikai tanszékének vezetője és Vitai Attila, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatója''
szelektív olvasásban szenvedsz?
Dr. Dömölki Bálint állami díjas matematikus;
Biszak Sándor, az Arcanum Adatbázis Kft. ügyvezető igazgatója,
Dr. Prószéky Gábor, a MorphoLogic igazgatója.
Sánta Istvánné, a nagykanizsai 1.sz. posta vezetője...
[Szerkesztve]
#3 -ra: az, hogy valaki ''kitalál'' valamit még nem jelenti, hogy nem lehet saját cégének igazgatója
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
Kedves Sylvester Nóra! És a plecsni után mikor tetszik végre átengedni a MIBÉTS szabályozást, ha már ennyi pénzt beleölt a magyar államkincstár?
És jut eszembe, Devecz úr miért hogy és miért is került hirtelen a MÁV-hoz? Hallottam a sztorit, de már elfelejtettem.
Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Magyar informatika rulez.
-
faster
nagyúr
Magyar telekom (Matáv) és Antenna Hungária megkapta a menetrendszerinti plecsnijét.

Kíváncsi vagyok, kaptak-e valaha is olyan emberek kitüntetést, akik nagy dolgokat hajtottak végre, de ''csak'' mondjuk, kitaláltak dolgokat, meg megcsináltak dolgokat, nem pedig a szörny Rt. igazgatói székéből vezényeltek. -
modd3r
őstag
Szép szép, de mikor fognak végre a multi-vezéreken kívül mást is kitüntetni?
''Kóka János kezdeményezésére Dr. Beck Györgyöt, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezérigazgatóját...''
Na neeee...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.