- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronkaaa
csendes tag
válasz
kicsilucc #21 üzenetére
Ez megint egy szóljunk be az egyháznak botrány. Divatból csináltak belőle balhét. Tény, hogy egy papnak nem szabadna így viselkednie, mert mégiscsak neki kéne példát mutatni.
Ha ilyet lát az ember kívülről, akkor szerintem az a megfelelő viselkedés, hogy odamegy, először lecsapja a kamerás gyereket, majd agyonveri mindet. Én felidegesítettem magam azon, ahogy a kis parasztok viselkednek. Most komolyan, Ti értettétek egyáltalán, amit nem feliratoztak?? (Megjegyzem, amit feliratoztak, azt se mind a pap mondta.) Ha ezek a kis bunkó p*csök így beszélnének velem, vagy egy másik felnőttel, tuti hogy felképelném. Arról nem is beszélve, hogy mit képzelnek magukról, hogy elkezdik löködni a papot???
Amúgy meg az nem kifogás, hogy kevés hely van deszkázni. Én sem állok neki az utcán teniszezni. Menjetek el dolgozni, vegyetek egy telket, ahol kiépítitek magatoknak a kis parkotokat. Ja, hogy ahhoz tanulni kellene? Meg ész kellene? Igenis az embert az alapján kell megítélni, hogy mit csinál. Ha rongálsz, akkor bűnöző vagy. Ha a deszkázás rongálást szül, akkor meg kell tiltani azokon a helyeken, amik kényesek. Ennyi...
-
kicsilucc
csendes tag
Persze könnyű a deszkásokat cseszegetni, de talán ha több hely lenne hol deszkázni könnyeb lenne..+talán nem kéne mindenkit az alapján +itélni h egyesek micsinálnak.
NAh mondjuk egy papot tuti nem lökdösnék, de nemtom mért nem tudott normálisan szólni v hasonlók.
AM nem tom hol van joga vkinek lekapni vkit a deszkáról és egyáltalán +ütni. (saját tapasztalat is) Ilyenkor nekünk ''fiatalkorúaknak'' nincsnek jogaink. deaki üt annak van. viszont ha mi mrünk visszaütni egy ''felnőttnek'' az egyből balhé...
szal ez van, nem minden gördeszkás tahó. -
törölt tag
Egyrészt a deszkások rohadt zajosak, különösen amikor az aszfalthoz b*szódik a deszka. Másfelől a deszkások jó részénél mindig akad egy spray is, nálunk is ők fújkálták tele a környéket. (persze nem rendes graffitivel, hanem csak tagekkel szartak tele mindent)
Aztán a szomszéd haverom nagyapja (birkózó volt fénykorában) észrevette őket, és az egyik kisköcsög nem kapcsolt elég gyorsan. Az öregúr elkapta, és olyan keményen elverte, hogy azóta se láttam a környéken deszkást.
Úgy hallottam, hogy voltak vagy hatan-heten, de úgy be voltak szarva, hogy otthagyták a szerencsétlen társukat a bepöccent öreggel. Istenem, mit nem adnék, ha élőben láthattam volna azt a ruházást... -
Az egyház, a hívek, vagy a város fizeti a kisköcsögök helyett.
Mondjuk vallástól függetlenül belőlem is kihozzák a vadállatot a deszkások, amikor a vadiúj Kosztolányi köveit szétcseszik. Az általuk teljesen szétbontott Goldmann téri gödörről már ne is beszéljünk!
Ha én elkapnék egy ilyet, ott kezdődne, hogy saját két kezével állítsa helyre az általa okozott kárt. Kezdve ott, hogy a kőfejtőben kibányássza a követ, és odacipeli a tetthelyre. -
rollins
őstag
a templom környékét kiváló gördeszka-terepnek tartó fiatalok több tízezer dolláros kárt okoztak már a kerítésekben és egyéb tárgyakban (s közben nem szűntek meg pocskondiázni az ez ellen szót emelő egyházi embereket), ám – mondják a felsőbb egyházi vezetők – ez még nem lehet ok egy katolikus pap „kivetkőzésére”.
Namost ha ez a több tízezer dolláros kár igaz, akkor ezt ki fizeti ki? -
Jégkokó
veterán
Nekem az jutott először eszembe, hogy a papot miért zavarta a deszkások, hiszen nem csináltak semmi kárt, nem fujták le a templom falait,és nem tettek egyébb kárt se, most akkor inkább drogozzon a gyerek?Legalábbis a pap vmi ilyesmit gondolhat
-
válasz
bolondember #4 üzenetére
Nyílván túloztam, de azért rájuk férne egy kiadós verés.
-
pschio
őstag
szerintem azok fejet kene betonba dongolni akik pont ezt javasoljak
mellesleg sem a papnak sem barki masnak nem szabad ilyen viselkedest tanusitania, mint a kedves egyhazi meltosagi urnak. talan rendort kellet volna hivni, nem onbiraskodni.
amugy te mit szolnal ha a te gyereked fejet dongolnek a betonba ? ja igen te gratulalnal es kezet fognal az ''igazsag'' osztonval... egyertelmu
[Szerkesztve] -
kulabácsi
csendes tag
Leesett a pap az ágyról twist
-
cousin333
addikt
válasz
bolondember #4 üzenetére
Szerinted a rendőrök mit tudtak volna csinálni velük? Mire kiérnek, a deszkások elmennek. Majd máskor megint visszajönnek... Esetleg bosszúból le is vernek valamit.
''el lehet őket küldeni a picsába úgyis, szép szóval, h alig várják, h elindulhassanak''
Hogyan? Lehet, hogy neked menne, neki esetleg nem.
''de nem hiszem, h ennyire ki kéne akadni...''
Az is benne van a cikkben, hogy nem újkeletű volt az eset, már régóta volt ez probléma, úgy tűnik, most pattant el valami (helytelenül!).
A cikkhez:
''Ha a katolikus egyház képviselői kerülnek szóba az internetes kommunikáció kapcsán, akkor sajnos – legalábbis eddig – általában egyházukhoz, e szervezet elveihez és szabályaihoz méltatlan viselkedésük kapcsán kapta fel őket a sajtó.''
Erre beteszitek ezt a cikket. Kissé álszentnek érzem a dolgot. Egyáltalán mit keres az IT.news oldalán egy ilyen kaliberű hír? Persze-persze, Internet, meg Youtube, meg minden, de azért ezen az elven bármilyen, ezen médiumokon terjedő vitát leírhatnátok...
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
Szerintem egynek le kellett volna durrantani a fejét valami kisebb fajta .50AE tölténnyel, a többi értette volna, hogy ott nem szabad gördeszkázni, mert a tulajdonos nem engedi.
A felvételről annyit, hogy a gördeszkás parasztok is osztják rendesen a papot. Nyilvánvaló, hogy amit ők mondanak az nincs feliratozva (és ugyanúgy nehezen érthető mint a pap), hiszen kiderülne, hogy nem is olyan ártatlanok...
Eddig melóhelyemen láttam a legjobb védelmet ellenük: durván kockára faragott kövekből készült járda. Kövek közt 1-1.5 cm távolság és mélység. Nincs egy guruló 'bandita' sem. Igaz csajok csak sem jönnek magassarkú cipőben... -
bolondember
MODERÁTOR
''de azért beledöngöltem volna a betonba a gördeszkások fejét.'' - na, azért az, khmm, kicsit erős... (főleg ha esetleg az ember fia vallásos..
)
deszkázzanak. rendben. el lehet őket küldeni a picsába úgyis, szép szóval, h alig várják, h elindulhassanak - (okés, nem tudtam megnézni itt a videót) de nem hiszem, h ennyire ki kéne akadni...
Mondjuk az a több tízezer dollár is furcsa, hisz akkor már rég feljelentették volna őket? vagy csak ''hagyjuk, hadd csinálják, gyerekek még!'', s emiatt nem szóltak? -
Nyílván egy papnak nem lenne szabad ennyire elveszítenie a türelmét, de azért beledöngöltem volna a betonba a gördeszkások fejét.
-
moma
őstag
mondjuk meg kell hagyni elég idegesítő kis pöcsök a deszkások... de az is kiderül, hogy isten ember sem emelkedik ki nagyon a tömegből
-
Jenő
aktív tag
Oké, hogy a srácoknak nem ott kellett volna gördeszkázniuk, de ilyen viselkedést.. Hívja ki a rendőröket vagy valami.. Most se szerettem meg az egyházat, és azzal együtt a papokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest