Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Most ezen mit nem lehet érteni? Benne van a tanulmányban, hogy mely országcsoportokban és mekkora nagyságú mintát vettek. Magától értetődő, hogy véletlen mintáról van szó. Vagy azt gondolod, hogy fogtak 1 millió embert, akikről tudták, hogy milyen márkákat ismernek, és így meghamisították az eredményeket?
A cikk szerint a gazdasági teljesítményt is figyelembe vették a rangsoroláskor. Ezt is kedvük szerint átírták? -
ftc
nagyúr
válasz
Apollo17hu #4 üzenetére
nem tudom ezen cégek feléről nem is hallottam...
és érdekes számítás az alap...bár ez ugyanolyan mint a többi statisztika....lehet ha megkérdeznek másik 1 milla embert más jön ki -
FTeR
addikt
a wal-mart van usán kívül is? ott gondolom mincs ember, aki nem ismerné. ez lehet a china-mobileal is.
a google már fogalommá vált. ugyanaz lett vele, mint az Adobe® Photoshop® Elemetns termékkel. és kb úgyanúgy is léptek fel ellene.
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
Azokban a fejlett országokban, amelyek piacai meghatározó szerepet játszanak a világ-GDP kialakításában, valamint azokban, melyek piacainak növekvő részesedése várható a jövőben a világ-GDPből (Brazília, Oroszország, India, Kína).
Ha érdekel a téma, itt a bővebb tanulmány. [link] -
ftc
nagyúr
A rangsort a cégek gazdasági teljesítménye és a vásárlók körében világszerte végzett márkaismertségi kutatások alapján állítják fel. Az idén több mint 39 000 brandről több mint egymillió embert kérdeztek meg.
De hol?
Európában tuti más jön ki...
USA-ban is
Afrikában is
Ázsia-sztem ez oda értendő -
sekli
addikt
Hat ez erdekes, a listat vegigolvasva talaltam egy ket nagyon meglepo dolgot..., IKEA-t pl sokkal elobb vartam, egy csomo cegrol meg eszembe se jutott volna, hogy ilyen elokelo helyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest