Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nameg a Star Office ára elsősorban gondolom a supportért megy... és a google verzióval nem mehetnek segítségért a másik céghez... A Sun verzióból is lehet ingyenest tölteni.
Nameg a hivatalos magyar Star Office helyesírás ellenőrzője és más finomságai sincsenek benne más verzióban..
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ehhez mit szól a ''sztarofisz Magyarország'' kft? ha google ingyé adja, akkor senki nem fogja kirakni a boltok polcaira és csak ms ofisz lesz ott.
-
rdi
veterán
Ingyér nincs semmi. valamit alá kell írni hozzá?
-
tkazmer
addikt
Jó ez az összhatás, ingyenes star office-ról szóló hír közepén egy hatalmas ms billboard, ahol 80e-ért kínálják az office standardot
-
Lortech
addikt
Így van, a cikkben található képen látható termékkiválasztó részen nem jelennek meg a termékek, hanem csak a ''Google Pack requires Windows XP or Vista'' szöveg. Amíg nem néztem meg jobban ezt a képet, és nem tudtam, mit kéne látni, addig nem gondoltam, hogy ott kéne kiválasztani a termékeket, és ahelyett írta ki nekem ezt a szöveget. Leszedtem xp-vel az updatert, és win2k3 alatt tölti most, szóval működik.
-
Lortech
addikt
Ahh, már kezdett éppen az agyvérzés kerülgetni, hogy ilyen vak vagyok, hogy nem bírom letölteni a cikkben szereplő linkről, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a windows server 2003 miatt nem látom azt, amit kellene. Nagyon nyomul a google ms ellen.
-
Valami ármányt sejtek...
-
kulabácsi
csendes tag
Attól még hogy a google terjeszti, a Sun tulajdona a Star Office. Kérdés hogy kell-e regisztrálni? Nem ugyanaz ez mint ami a sun.com-ról letölthető?
-
Obi-1
őstag
Kenyeret és cirkuszt!
Google Office-t és Google Windows-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Renault, Dacia topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Egérpad topik
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- Tesla topik
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest