- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nameg a Star Office ára elsősorban gondolom a supportért megy... és a google verzióval nem mehetnek segítségért a másik céghez... A Sun verzióból is lehet ingyenest tölteni.
Nameg a hivatalos magyar Star Office helyesírás ellenőrzője és más finomságai sincsenek benne más verzióban..
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ehhez mit szól a ''sztarofisz Magyarország'' kft? ha google ingyé adja, akkor senki nem fogja kirakni a boltok polcaira és csak ms ofisz lesz ott.
-
rdi
veterán
Ingyér nincs semmi. valamit alá kell írni hozzá?
-
tkazmer
addikt
Jó ez az összhatás, ingyenes star office-ról szóló hír közepén egy hatalmas ms billboard, ahol 80e-ért kínálják az office standardot
-
Lortech
addikt
Így van, a cikkben található képen látható termékkiválasztó részen nem jelennek meg a termékek, hanem csak a ''Google Pack requires Windows XP or Vista'' szöveg. Amíg nem néztem meg jobban ezt a képet, és nem tudtam, mit kéne látni, addig nem gondoltam, hogy ott kéne kiválasztani a termékeket, és ahelyett írta ki nekem ezt a szöveget. Leszedtem xp-vel az updatert, és win2k3 alatt tölti most, szóval működik.
-
Lortech
addikt
Ahh, már kezdett éppen az agyvérzés kerülgetni, hogy ilyen vak vagyok, hogy nem bírom letölteni a cikkben szereplő linkről, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a windows server 2003 miatt nem látom azt, amit kellene. Nagyon nyomul a google ms ellen.
-
Valami ármányt sejtek...
-
kulabácsi
csendes tag
Attól még hogy a google terjeszti, a Sun tulajdona a Star Office. Kérdés hogy kell-e regisztrálni? Nem ugyanaz ez mint ami a sun.com-ról letölthető?
-
Obi-1
őstag
Kenyeret és cirkuszt!
Google Office-t és Google Windows-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest