- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nameg a Star Office ára elsősorban gondolom a supportért megy... és a google verzióval nem mehetnek segítségért a másik céghez... A Sun verzióból is lehet ingyenest tölteni.
Nameg a hivatalos magyar Star Office helyesírás ellenőrzője és más finomságai sincsenek benne más verzióban..
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ehhez mit szól a ''sztarofisz Magyarország'' kft? ha google ingyé adja, akkor senki nem fogja kirakni a boltok polcaira és csak ms ofisz lesz ott.
-
rdi
veterán
Ingyér nincs semmi. valamit alá kell írni hozzá?
-
tkazmer
addikt
Jó ez az összhatás, ingyenes star office-ról szóló hír közepén egy hatalmas ms billboard, ahol 80e-ért kínálják az office standardot
-
Lortech
addikt
Így van, a cikkben található képen látható termékkiválasztó részen nem jelennek meg a termékek, hanem csak a ''Google Pack requires Windows XP or Vista'' szöveg. Amíg nem néztem meg jobban ezt a képet, és nem tudtam, mit kéne látni, addig nem gondoltam, hogy ott kéne kiválasztani a termékeket, és ahelyett írta ki nekem ezt a szöveget. Leszedtem xp-vel az updatert, és win2k3 alatt tölti most, szóval működik.
-
Lortech
addikt
Ahh, már kezdett éppen az agyvérzés kerülgetni, hogy ilyen vak vagyok, hogy nem bírom letölteni a cikkben szereplő linkről, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a windows server 2003 miatt nem látom azt, amit kellene. Nagyon nyomul a google ms ellen.
-
Valami ármányt sejtek...
-
kulabácsi
csendes tag
Attól még hogy a google terjeszti, a Sun tulajdona a Star Office. Kérdés hogy kell-e regisztrálni? Nem ugyanaz ez mint ami a sun.com-ról letölthető?
-
Obi-1
őstag
Kenyeret és cirkuszt!
Google Office-t és Google Windows-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest