Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én egy AeroCool Deep Impact-nak csináltattam A64-es lefogatót, pedig annak se volt eredetileg. Az, hogy nem éri be teljesen a sapkát, semmit nem jelent. A mag kisebb, mint a hőátadó sapka, elég, ha középen jól érintkezik.
A jelenleg használt AC Freezer64-em is elég kis kockában érintkezik a procival, asszem nem a teljes felületén.
teljesen magánvélemény: én nem adnék ki egy léghűtőért 14kHUF-t, mikor 4-5k-ért már nagyon jót lehet kapni...
Mondjuk nem tudom, az M2 környéke milyen lesz. Valaki tudna egy összehasonlítást adni a jelenlegi S939-cel? Mármint a hűtő szempontjából elsősorban. -
Allien
veterán
Ja, igen. Szeretem a ThermalRigt márkát, de egy ''kicsit'' haragszom rájuk.
Megvettem a K7-s foglalatra szánt SI 97-t, mely megfelelően elvégzi a feladatát. Mindössze egy alu talp a ''csatlakozás a CPU felé, és erre kell egy leszorító. Nehezen hiszem, hogy nem lehettne valahogyan megoldani, hogy akár a 939-s procira is rámenjen, kivéve, ha nem fedi le teljessen.
Lehet, ha váltok, megpróbálom ráaplikálni, mert ha sikerül, akkor ugye spórolok 14E HUF-t, az új, (igaz, jobb) hűtőn.
-
Alkarcsont
senior tag
Cooler Master Susurro-n olyan, mintha Artic Cooling venti lenne!
-
anulu
félisten
nagyon tudnék örülni, ha a mostani drágább CPU hűtőket nem kéne kidobni M2-re váltásnál, hanem a nagyobb nevű gyártók kiadnának új felfogatókat, feltéve, ha egyáltalán szükség lesz ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MSI CYBORG 15 A13V
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged