- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
arra, hogy a windoze nagyot bukjon, s a rendszeredet ellepjek a fergek/ad- es spyware-ek (amiket tevesen virusnak csufolnak) meg jo sokat kell varnod (ennek oka leginkabb a marketing, de ez mindegy vegulis), de erdemes tullatni a felkapott, jolhangzo szopvegeken, hogy a win igy szar, meg ugy csupa lyuk (mint pl.: ''Mindenki látott már jégvirágos ablakokat, de fagyott pingvint senki!''), es esetleg ha megnezned kedvenc oprendszered/bongeszod online dokumentaciojat, azon belul is a known issues szekciot, talan megfontolnad, hogy valoban jogos-e a magabiztossagod e teren
amit a hulye juzerekrol, es azok faszsagarol irtam, pedig tartom tovabbra is (es igen, olykor kisse agressziv vagyok, mert nehezen toleralom az emberi hulyeseget, azt pedig megnehezebben, ha nehany fanatikus ezt kihasznalva saroz valamit)
a peldad egyebkent leginkabb ott santit, hogy az a pitypangzar jol mukodik, nem dol be magatol az ajto, viszont a kedves lako mindenkinek ajtot nyit, anelkul, hogy kilesne a kukucskalon (szekrenyt, ingyen mellekelnek a pitypangzar sp1-es valtozatahoz, az sp2-eshez mar jar a lanc es a 7 lakat is, a 3 pitbull [pedig szinten ingyen letoltheto a gyarto honlapjarol)
ha a kedves lako ezeket jo melyen elzarja, osszetori, akkor ne csodalkozzon, hogy kiraboljak
szeretned pedig nem kell, azt inkabb hagyd meg a leanyzoknak
nezzuk a mai napig szuletett virusok szamat (f-prot.com-rol vannak a szamok)
106190 DOS/Windows
432 Unix/Linux
annyira nem is gaz, ha mondjuk 5%-os linux reszesedessel szamolunk (ami szerintem tulzas, de hirtelen ilyet talaltam) a home-user-ek koreben
tehat aranyaiban nezve, ~10-12-szer annyi virus keszul woindoze rendszerekre, mint linuxra, ami imho nem rossz, azt figyelembe veve, hogy mint irtad, utobbira ez az egesz egyaltalan nem kifizetodo
tudod, a programozas ''alaptetele'': hibatlan kod nincs -
VladimirR
nagyúr
komolyan mondom, szinte minden linuxfanatikusnal jobban varom mar, hogy a win piacot veszitsen, es eloretorjenek a linux alapu rendszerek.....no nem azert, mert az nekem annyira jo lesz, hanem azert, mert kivancsi vagyok milyen kepet vagtok majd hozza, mikor honszeretett rendszereteket szarratorik, meg ellepik a fergek
erdesz: nem vaganykodasrol van szo, csak mar a tokom tele van azzal, hogy a hulye juzerek osszes faszsaga miatt a windozt hibaztatjak (es ugyanigy tele a tokom a sok *nix fanatikussal is)
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
''- nem, Unix alatt ez lehetetlen!''
Sajnos nem lehetetlen. Nehezebb persze, de korántsem lehetetlen.
Pl. a böngésző egy hibáját kihasználva (van ilyen a Gecko alapúakban is, méghozzá igen sok) a gépre mászhat olyan kód, ami böngészőből bármilyen adatot el tud lopni. Hacsak pl. nem használ valaki a banki oldalakhoz külön account alatt futó böngészőt (én pl. így csinálom), akkor az ilyen típusú támadások ellen operációs rendszertől függetlenül védtelen.
(Szerk.: Nehogy azt higgye valaki, hogy külön account alatt futtatott böngésző minden biztonsági problémát megold! Ez csak egy szükséges, de korántsem elégséges apróság.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Witcher topik
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest