Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Bocs, még egy... nem értesz egyet az általam leírt számokkal? Vitatkozás helyett nézzük meg egyszerűen a mai napig született vírusok/spy-ek számát, a támadot oprendszer szerinti csoportosításban.
Tudom-tudom, ez azért van, mert ''nem éri meg'' Unix vírust írni, hiszen mindenki Windows-t használ!
Béke és nyugalom veled! -
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Érdekes, én meg nem várom a Win bukását, sőt; kívánom, hogy a mai Win felhasználók minnél kevesebbet szívjanak mindenféle disznóságok/bénaságok miatt. És nem érdekel, ki mit használ, szirok rá...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már végre ellepni a rendszeremet férgek/vírusok/spy-ek, de úgy látszik, nem ez a tendencia.
Hülye júzerek faszsága? Na ez durva, nem vagy te kissé aggresszív? Ha valaki olyan zárat szerel az ajtójára, amit bárki egy pitypangszárral kinyit, de meg lehet védeni, ha valaki odafigyel meg ért hozzá (csak a szekrényt kell az ajtó elé tolni, meg leláncolni 7 lakattal, és mellé kötni 3 pitbullt) akkor az a hülye, aki ezt elmulasztja, vagy netán megbízik a drága pénzen vett vadonás új zárjában?
Egyébként szeretlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest