Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Érdekes, én meg nem várom a Win bukását, sőt; kívánom, hogy a mai Win felhasználók minnél kevesebbet szívjanak mindenféle disznóságok/bénaságok miatt. És nem érdekel, ki mit használ, szirok rá...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már végre ellepni a rendszeremet férgek/vírusok/spy-ek, de úgy látszik, nem ez a tendencia.
Hülye júzerek faszsága? Na ez durva, nem vagy te kissé aggresszív? Ha valaki olyan zárat szerel az ajtójára, amit bárki egy pitypangszárral kinyit, de meg lehet védeni, ha valaki odafigyel meg ért hozzá (csak a szekrényt kell az ajtó elé tolni, meg leláncolni 7 lakattal, és mellé kötni 3 pitbullt) akkor az a hülye, aki ezt elmulasztja, vagy netán megbízik a drága pénzen vett vadonás új zárjában?
Egyébként szeretlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest