Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Érdekes, én meg nem várom a Win bukását, sőt; kívánom, hogy a mai Win felhasználók minnél kevesebbet szívjanak mindenféle disznóságok/bénaságok miatt. És nem érdekel, ki mit használ, szirok rá...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már végre ellepni a rendszeremet férgek/vírusok/spy-ek, de úgy látszik, nem ez a tendencia.
Hülye júzerek faszsága? Na ez durva, nem vagy te kissé aggresszív? Ha valaki olyan zárat szerel az ajtójára, amit bárki egy pitypangszárral kinyit, de meg lehet védeni, ha valaki odafigyel meg ért hozzá (csak a szekrényt kell az ajtó elé tolni, meg leláncolni 7 lakattal, és mellé kötni 3 pitbullt) akkor az a hülye, aki ezt elmulasztja, vagy netán megbízik a drága pénzen vett vadonás új zárjában?
Egyébként szeretlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest