- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
polika
senior tag
szerintem egyáltalán nem habókosak, igazából én is nagyon szeretnék egy ilyen jó kis EPIA-s rendszert összeállítani ami mikro faktor, passzív hűtés zajtalan, kiváló lenne otthonra mint tv néző, internet böngésző, wordben irogatni stb nem hallanád hogy akármiféle venti is megy, persze az ember egy idő után hozzászokik hogy zúg de ISZONYÚAN más érzés az amikor semmi hangja nincs a cuccnak, egy baj van csak hogy nem tudom mi a szarért kerül 20 rugóba egy EPIA-hoz a picike kis ház :(((
ha nem kerülne ennyibe már rég vettem volna egy ilyen komplett összeintegrált cuccost ami 34eft-ért!!! tartalmaz mindent ami kell hálókaresz, 64megás videokaresz, integrált 5.1 hang és 1 vagy 2 pci slot (amibe bedughatnám a kábeltvs modemet és aztán az albiba ez lehetne a csöndes kis fogyasztású rúter gép)
de remélem hogy a trend változni fog és ha már van elég számolási teljesítmény egy ilyen rendszerben akkor egyre több igényes ember akar majd ilyet (akár előre összeállított formában is TV szobába multimédia centerként) és talán még több választék lesz ebből is és elterjedtebben lehet majd kapni.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest