- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Távol áll tőlem a prejudikálkás, annál is inkább mert mániákus Nokiás vagyok
.
De.. idézet a Nokia közleményéből...
''A Nokia bejelentette, hogy a telefonban használt akkumulátorok túlhevülése miatt 46 millió akkumulátort kicserél és a csere költségeit is állja. Világszerte 100 túlhevüléses esetről tudnak, de egyik sem okozott sérüléseket.
A Nokia BL-5C márkajelű elemeket a Matsushita Electric Industries gyártotta 2005 decembere és 2006 novembere között. Az akkumulátorok a feltöltés során rövidzárlatkor túlhevülhetnek és kimozdulhatnak a helyükről ..
...A Nokia közölte azt is, hogy a hiba 200-300 töltés után léphet fel, nem jár robbanással, csupán túlhevülhet az akkumulátor és kipattanhat a helyéről...''
Szóval vannak bizonyos jelek, hogy ez is lehetett sajnos az ok. Legalábbis amit a kérdéses magyar esetről tudhatunk, az történhetett akár így is.. hevül, kimozdul, kirepül, stb..
Ui: nem számoltam én mennyit töltöttem a kérdéses japán aksimat, de eddig még nem robbant, vagy nem érte el a kérdéses számot, vagy ez nem a ''robbanós''
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest