- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Gamepad
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1573 üzenetére
Igazából az adventure-nek már eddig sem igazán láttam értelmét. Azon igazán alakíthatnának valamit, mert jelenleg max arra jó, hogy elüsse az ember az időt ha épp offline tud csak játszani. Pénzt alig ad, a challenge ládák sem igazán vonzóak (néhány alap tuning alkatrész van csak benne), csak akkor csinálom meg ha néha egy párszáz métereset bedob (pedig 4-5ezer a max, amit szokott, mert a rekordokkal sem igazán foglalkoztam). Már a Fume Boost kiherélése miatt is volt morgás, hogy a korábbi adventure rekordok megdönthetetlenek, a mágnes lebutítása újabb szöget ver az adventure amúgy is mélyre ásott koporsójába.
Az eventek jók, és értem én, hogy a tuning alkatrészek kitalálásakor event még nem volt, és némelyik eventet túl könnyűvé tenné némelyik tuning, de akkor sem szerencsés ilyen módon belenyúlni a játékba utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged