Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3748 üzenetére
Az felmerült esetleg, hogy a próbafutam jellege okán nem akarom meghurcolni, csak a miheztartás végett, miszerint is kibukik a dolog, felhoztam a témát? Az a cél, hogy fairplay verseny legyen, ill. sokan vegyünk részt benne, nem az, hogy valakit megbélyegezve jól megmondjam a tutit.
A feltételezéseddel pedig, miszerintis végigmentem és úgy verem a tamtamot, tudod hova menj
Hogy téged ez idegesít..szedj leszaromtabitValóban, úgy rémlett nem volt elérhető ez az infó. Innentől már csak azt kérdezem akkor, miért nem így bonyolítunk futamokat? Drága..ellenkezőleg, sokkal több értelme van kevesebb próbával, kisebb a mázli faktor, legalább jobban kijönne a "pro faktor"
Elengedtem a threadet innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic