Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Nyilván a csapat neve is PH!, ezért a fórumtagoknak helye kell, hogy legyen!
Ezért is alapitottad annak idején a csapatot.De azt is el kell ismerni, hogy a nem fórumtagok nélkül biztos nem itt tartana a csapat!
( Az induláskor nem tudom, hogy bárki is gondolta volna-e, hogy ott leszünk a ranglista legelején...)Talán egy "szabályt" javasolnék:
Ha valaki bármilyen oknál fogva nem tud játszani pár napig, az jelezze előre.
Akár itt, akár chaten.Hogy kit lehetne kirakni adott esetben?
Hát ezen el lehet moralizálgatni.
Vannak még olyan tagok, akik a "nagy toborzás - gerillázás" idején jöttek a csapatba, de elég gyenge pontokat hoznak + nem is igen fejlődnek.
Talán őket.De nekem nincsenek ilyen nagyratörő, "globál-kapitalista" terveim, hogy csak azért rúgj ki valakit, hogy a csapat mondjuk 2 helyet előrébb lépjen.
Azzal egyetértettem, amikor az 5-7 inaktiv játékos ki lett rakva. Örülök, hogy ilyen jó tagok jöttek a helyükre.Ez a team event még nagyon az elején jár, még sokat fog rendeződni. Emberek jönnek-mennek, szerintem a top csapatokba még sok jó játékos szeretne beférni (gondolom hozzánk is).
Van egy ötletem:
Mi lenne, ha valaki belépkedne más csapatokhoz, és ott a chaten próbálna elcsábitani embereket?Az ilyen limitek meg tényleg csak a szórakozás rovására menne, mint pl. minimum heti 100km vagy 25000 pont.
Meg szerintem a csapat nagy része meg is tesz minden tőle telhetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest