Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Más. Mit gondolsz, miért nem fogynak a Linuxos laptopok? Szerintem köze lehet ahhoz is, hogy a PPPoE konfignak csak a 9.04-es Ubuntun lett végre "ikon"ja, ahhoz képest, hogy a rendszer erősen épít az Internetre. Bár a 9-es Ubuntukat nem próbáltam huzamosabban, de elég gyerekcipőben jár ez az ingyenes OS dolog.
Az átlag felhasználók nem szeretnek megszokni új dolgokat, kettőnél többet kattintani egy funkcióhoz, nemhogy konzolparancsokat magolni...
Van egy ismerősöm, aki a gyári Vistát azért töröltette le a laptopjáról, mert az új (Vistát támogató) Nero-nak más volt a menüje és nem tudta/akarta megszokni. Más kérdés, hogy az XP meg csak félig ment fel rá, mert nem támogatta a lap és persze nekem kellett végül rendbe rakni, de csak szörnyülködtem. Szóval ebből kell(ene) kiindulni, pofátlan mód lemásolni az egész Win asztalt tálcástul, Start menüstől és úgy próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest