Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Alex91 #375 üzenetére

Szerinted mit csinaltam? Loginnal kivalasztottam a masikat. Belepett vele. Aztan kijelentkeztem, es visszaallitottam az eredetire. De o meg mindig a masikkal jelentkezett be. Kikapcsolas utan is.

pedig ilyet csinaltam mar tobbszor is, mindig jol mukodott
    a loginmanagertol fuggoen elso korben a config file-jaba neznek bele, vagy elekukkantanek a logba amit csinal, mindketto megteheto grafikus feluletrol, ide-oda klikkelgetve :)

Az rendben van, hogy nincs mindenre kattintas, de ha mar a telepitesnel, vagy az egyszeru, semmit sem csinalok, ismerkedes kozben olyan problemaba utkozik az ember, amit konzolon kell megoldani.

nekem meg nem volt ilyen, telepiteni, 'ismerkedni' es napi szinten hasznalni tokeletesen lehet parancssor nelkul is. ha a fent emlitett hibara gondolsz, errol csak ugyanazt tudom mondani mint eddig: meg sosem talalkoztam ilyen problemaval, de lehet hogy szimplan egy bug, akkor jelenteni kell, nem anyazni hogy 'fujjszaralinux mert mindig gepelni kell', vagy korulnezni hatha egyszeruen megoldhato (ez utobbi szinte biztos)

Az Ubuntut leirtam mar ide. Virtualis gepre, valoszinuleg a videokartya helytelen beallitasa miatt nem sikerult normalisan feltelepiteni.

errol szivesen hallanek tobbet, igy elsore eleg nehezen hiheto hogy nem lehet feltelepiteni holmi videokartya-beallitas miatt, ha a bootnal a menubol kivalasztod a 'buta' videomodot, meg egy Sokol radion is elindul :D

Új hozzászólás Aktív témák