Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Szerinted mit csinaltam? Loginnal kivalasztottam a masikat. Belepett vele. Aztan kijelentkeztem, es visszaallitottam az eredetire. De o meg mindig a masikkal jelentkezett be. Kikapcsolas utan is.
pedig ilyet csinaltam mar tobbszor is, mindig jol mukodott
a loginmanagertol fuggoen elso korben a config file-jaba neznek bele, vagy elekukkantanek a logba amit csinal, mindketto megteheto grafikus feluletrol, ide-oda klikkelgetveAz rendben van, hogy nincs mindenre kattintas, de ha mar a telepitesnel, vagy az egyszeru, semmit sem csinalok, ismerkedes kozben olyan problemaba utkozik az ember, amit konzolon kell megoldani.
nekem meg nem volt ilyen, telepiteni, 'ismerkedni' es napi szinten hasznalni tokeletesen lehet parancssor nelkul is. ha a fent emlitett hibara gondolsz, errol csak ugyanazt tudom mondani mint eddig: meg sosem talalkoztam ilyen problemaval, de lehet hogy szimplan egy bug, akkor jelenteni kell, nem anyazni hogy 'fujjszaralinux mert mindig gepelni kell', vagy korulnezni hatha egyszeruen megoldhato (ez utobbi szinte biztos)
Az Ubuntut leirtam mar ide. Virtualis gepre, valoszinuleg a videokartya helytelen beallitasa miatt nem sikerult normalisan feltelepiteni.
errol szivesen hallanek tobbet, igy elsore eleg nehezen hiheto hogy nem lehet feltelepiteni holmi videokartya-beallitas miatt, ha a bootnal a menubol kivalasztod a 'buta' videomodot, meg egy Sokol radion is elindul
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest