Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Dark Archon #364 üzenetére

Örülök neki, hogy a te igényeidet maximálisan kielégíti a Linux
    hat meg en :D

De mint mondtam, az irodai felhasználás csak egy nagyon kis része annak, amit a PC tud.
    a mi munkank nem igazan "irodai felhasznalas", nagyon komoly iparban dolgozunk, ahol hatalmas projectek futnak Linuxon

Arról kéne inkább leszokni, hogy ismeretlenül feltételezgetsz másról dolgokat, amit kp-nak veszel.
    nem tudom, ezzel konkretan mire gondolsz. altalaban nem szoktam feltetelezgetni semmit masokrol, csak ha nyilvanvalo hulyesegeket beszel valaki (pl. ha azt magyarazza teljes meggyozodessel hogy milyen baromi bonyolult az automata valtot hasznalni, mert nem ugyanannyi pedal van, meg amugy is tok mashogy nez ki a valto, akkor feltetelezem hogy nem hogy nem hasznalta, de valoszinuleg fogalma sincs a mukodeserol)

Valamint röpke 1-2 óra után a tv kimenetet is sikerült beállítanom, 26 elcseszett xorg.conf után, de biztos én voltam a béna
    elkepzelheto, nem tudom. bevallom ferfiasan en a tv-kimenetet ugy szoktam bekapcsolni, hogy rakattintok az nvidia ikonra a kepernyo aljan, majd engedelyezem az nvidia drivereben a tv-t illetve kulso monitort :B
    bar van olyan gomb, amivel ki lehet iratni a beallitasokat az xorg.conf-ba, nem szoktam ilyesmivel foglalkozni

De még, ha egyszer sem láttam volna Linux-ot, akkor is tudnám, hogy azon pl. egy ilyet sosem fogsz megtervezni vagy egy Far Cry 2-t végigjátszani. Esetleg bármilyen zenét meghallgatni Audigy 4-gyel normális hardware-gyorsítással és térhangzással (már, ha szerencséd van és egyántalán ad hangot).
    en valoszinuleg sosem fogok ilyet tervezni, mert nem erdekel a CAD, akit igen, az siman megteheti, leteznek tervezoprogramok Linuxra is, egy ilyen primitiv modellt meg barmelyikkel meg lehet csinalni
    en 3D modellezessel foglalkoztam egy keveset hobbibol, arra tokeletesen alkalmas a Linux, itt van pl. egy Blenderrel keszult project: [link]
    a far cry 2 siman vegigjatszhato Linux alatt is: [link]
    audigy 4-em nincs, szoval arrol nem tudok nyilatkozni, az oregecske 5.1-es hangkartyam terhangzasa nekem teljesen eleg

S most puszta kiváncsiságból tényleg érdekelne, hogy mit értesz a 8800GT-d maximális kihasználásán Linux-on?

nem a 8800GT-rol, hanem altalaban a hw-rol beszeltem. amugy az asztali gep, amiben az emlitett kartya van kb. 2 es fel honapja nem volt bekapcsolva :D
    nekem a hw kihasznalasa elsosorban azt jelenti, hogy minden gordulekenyen mukodik, nem azt, hogy masodperceket varok egy ablak megjelenesere meg a vinyotekergetesre, illetve hogy mar indulasnal 50% CPU loadom es 1GB foglalt memoriam van...
    jatszani neha szoktam az asztali gepen, olyankor jol jon egy normalis videokartya, de mivel 'uberbrutal gepnyuzo' jatekokkal nem jatszom (ami azt illeti, a legtobbet utazas kozben a kezikonzolon jatszom (amin egyebkent szinten Linux fut :P)) igy nincs 'maxra hajtva', nekem az eleg, hogy azok a jatekok amikkel jatszom (pl. Live for Speed, Savage 2, Flatout) tokeletesen futnak1600x1200-ban

Új hozzászólás Aktív témák