Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Archon

addikt

válasz doc #341 üzenetére

Örülök neki, hogy a te igényeidet maximálisan kielégíti a Linux :) De mint mondtam, az irodai felhasználás csak egy nagyon kis része annak, amit a PC tud.

Arról kéne inkább leszokni, hogy ismeretlenül feltételezgetsz másról dolgokat, amit kp-nak veszel. Használtam Ubuntu-t, Knoeppix-et, Debian-t, SuSe-t... de messze az Ubuntu a legemberibb. Valamint használtam OpenOffice-t is, igaz, régebbi verziót, de akkora egy rakás instabil szar volt, hogy azzal élesben dolgozni nem lehetett. Valamint röpke 1-2 óra után a tv kimenetet is sikerült beállítanom, 26 elcseszett xorg.conf után, de biztos én voltam a béna ;)

De még, ha egyszer sem láttam volna Linux-ot, akkor is tudnám, hogy azon pl. egy ilyet sosem fogsz megtervezni vagy egy Far Cry 2-t végigjátszani. Esetleg bármilyen zenét meghallgatni Audigy 4-gyel normális hardware-gyorsítással és térhangzással (már, ha szerencséd van és egyántalán ad hangot).

S most puszta kiváncsiságból tényleg érdekelne, hogy mit értesz a 8800GT-d maximális kihasználásán Linux-on? :K

Új hozzászólás Aktív témák