Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök neki, hogy a te igényeidet maximálisan kielégíti a Linux
De mint mondtam, az irodai felhasználás csak egy nagyon kis része annak, amit a PC tud.
Arról kéne inkább leszokni, hogy ismeretlenül feltételezgetsz másról dolgokat, amit kp-nak veszel. Használtam Ubuntu-t, Knoeppix-et, Debian-t, SuSe-t... de messze az Ubuntu a legemberibb. Valamint használtam OpenOffice-t is, igaz, régebbi verziót, de akkora egy rakás instabil szar volt, hogy azzal élesben dolgozni nem lehetett. Valamint röpke 1-2 óra után a tv kimenetet is sikerült beállítanom, 26 elcseszett xorg.conf után, de biztos én voltam a béna
De még, ha egyszer sem láttam volna Linux-ot, akkor is tudnám, hogy azon pl. egy ilyet sosem fogsz megtervezni vagy egy Far Cry 2-t végigjátszani. Esetleg bármilyen zenét meghallgatni Audigy 4-gyel normális hardware-gyorsítással és térhangzással (már, ha szerencséd van és egyántalán ad hangot).
S most puszta kiváncsiságból tényleg érdekelne, hogy mit értesz a 8800GT-d maximális kihasználásán Linux-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest