Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Dark Archon #339 üzenetére

n ugyanis tudom, hogy a Linux lócitromot sem ér, ha a drága pénzen megvett hardveremet ki is akarom használni,

orulok a 'kinyilatkoztatasodnak' :)
    en meg remekul ki tudom hasznalni a draga penzen vett hardveremet, tortenetesen jobban, mint windows alatt.
    arrol meg szokjatok mar le, hogy csak azert, mert ketszer lattatok valamilyen Linux-disztribet valamikor, mar feljogositva erzitek magatokat, hogy mindenfele 'alapigazsagokat' kozoljetek a Linuxrol, amirol egyebkent halvany fogalmatok sincs...
    hidd el, hogy aki mondjuk 10 evnyi dos/windows utan nekiall Linuxot hasznalni, par ev utan mar igenis alaposan latja a kulonbsegeket...

Halvány fogalmam van, ugyanis Ubuntu 8.10-ig bezárólag az ADSL-t csak a pppoeconf konzolparanccsal lehet beállítani.

lehet, nem hasznalok Ubuntut :) Slackware-en az 'adsl-setup' parancs 2-3 kerdesere kellett valaszt adni (pl. usernev, stb), ennek a vegrehajtasa kb. hatodannyi idobe telt, mint vindozon ide-oda klikkelgetni (ami egyebkent a megfelelo procedura elozetes ismerete nelkul valoszinuleg csak massziv guglizas utan sikerult volna)

Édesanyád valószínűleg soha nem látott Windows-t, valamint nincs mindenkinek (ott a) fiacskája, hogy mindent beállítson.

megnyugtatlak, edesanyam gepen eloszor windows xp volt, majd miutan kozolte hogy hasznalhatatlanul lassu es nem tud vele mit kezdeni, tettem ra egy win98-at, ami gyors volt, viszont utalta hasznalni mert nem tetszett neki, ezutan harmadjara kapta a Xubuntut, ami azota is remekul muzsikal a gepen
    a "fiacskaja" meg mar tobb mint ket honapja kulfoldon van, es nem allitgat semmit. nem vindoz ez, hogy folyamatosan b@szogatni kelljen hogy mukodokepes maradjon :D

Új hozzászólás Aktív témák