Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel. Egyébként az stabil volt. Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
A habzó száj meg rátok Windows-gyűlölő Linux-fanboyokra jellemző, én csak tényeket írtam le. Első hsz.-emben írtam, hogy minden OS-nek meg van a maga területe. Ezt csak ti nem látjátok be.Csak Opera meg Linux fanatikussal nem érdemesegyoldalú vitát folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest