Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
pidginben vannak csoportok, emesen-t nem ismerem
miert kene szopni? pont hogy a Linux az, ami a fel oras telepitest kovetoen teljes erteku, hasznalhato oprendszer, mindefele szukseges szoftverrel. windows alatt jo esellyel kezdheted a driverek letoltesevel, majd fel/haromnegyed orat es 4-5 ujrainditast kovetoen toltheted le a szukseges programokat (felteve hogy a wordpad/paint/media player trional nagyobbak az igenyeid)
videolejatszassal (es -felvetellel) nekem meg csak windows alatt voltak gondjaim, a tunerkartyahoz adott driver, a netrol letoltott legujabb driver es a "third party" driver sem volt kepes elerni hogy normalis minosegben, hanggal egyutt tudjak felvenni. Linux alatt a tortenet annyi volt, hogy bekapcsoltam a gepet, es barmifele telepites vagy allitgatas nelkul azonnal mukodott a tunerkartya, felvetellel egyutt
a regi HP scanneremet a sajat windowsos driverevel sem voltam kepes beuzemelni windows alatt, egyaltalan nem is latta a gep a scannert, Linux alatt (igaz, fel oras molyolassal, kernel patchelessel, de) mukodotta flash player sajnos tenyleg nagyon gyatra Linux es OSX ala, ennek viszont az OS-hez semmi koze, tessek az Adobe-nal reklamalni
megse gombhoz nem tudok hozzaszolni, nem hasznalok gnome-ot, de biztos vagyok benne hogy van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest