Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Shad0w #16 üzenetére

pidginben vannak csoportok, emesen-t nem ismerem

miert kene szopni? pont hogy a Linux az, ami a fel oras telepitest kovetoen teljes erteku, hasznalhato oprendszer, mindefele szukseges szoftverrel. windows alatt jo esellyel kezdheted a driverek letoltesevel, majd fel/haromnegyed orat es 4-5 ujrainditast kovetoen toltheted le a szukseges programokat (felteve hogy a wordpad/paint/media player trional nagyobbak az igenyeid)
    videolejatszassal (es -felvetellel) nekem meg csak windows alatt voltak gondjaim, a tunerkartyahoz adott driver, a netrol letoltott legujabb driver es a "third party" driver sem volt kepes elerni hogy normalis minosegben, hanggal egyutt tudjak felvenni. Linux alatt a tortenet annyi volt, hogy bekapcsoltam a gepet, es barmifele telepites vagy allitgatas nelkul azonnal mukodott a tunerkartya, felvetellel egyutt
    a regi HP scanneremet a sajat windowsos driverevel sem voltam kepes beuzemelni windows alatt, egyaltalan nem is latta a gep a scannert, Linux alatt (igaz, fel oras molyolassal, kernel patchelessel, de) mukodott

a flash player sajnos tenyleg nagyon gyatra Linux es OSX ala, ennek viszont az OS-hez semmi koze, tessek az Adobe-nal reklamalni

megse gombhoz nem tudok hozzaszolni, nem hasznalok gnome-ot, de biztos vagyok benne hogy van ilyen...

Új hozzászólás Aktív témák