Hirdetés
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Video digitalizálás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
pidginben vannak csoportok, emesen-t nem ismerem
miert kene szopni? pont hogy a Linux az, ami a fel oras telepitest kovetoen teljes erteku, hasznalhato oprendszer, mindefele szukseges szoftverrel. windows alatt jo esellyel kezdheted a driverek letoltesevel, majd fel/haromnegyed orat es 4-5 ujrainditast kovetoen toltheted le a szukseges programokat (felteve hogy a wordpad/paint/media player trional nagyobbak az igenyeid)
videolejatszassal (es -felvetellel) nekem meg csak windows alatt voltak gondjaim, a tunerkartyahoz adott driver, a netrol letoltott legujabb driver es a "third party" driver sem volt kepes elerni hogy normalis minosegben, hanggal egyutt tudjak felvenni. Linux alatt a tortenet annyi volt, hogy bekapcsoltam a gepet, es barmifele telepites vagy allitgatas nelkul azonnal mukodott a tunerkartya, felvetellel egyutt
a regi HP scanneremet a sajat windowsos driverevel sem voltam kepes beuzemelni windows alatt, egyaltalan nem is latta a gep a scannert, Linux alatt (igaz, fel oras molyolassal, kernel patchelessel, de) mukodotta flash player sajnos tenyleg nagyon gyatra Linux es OSX ala, ennek viszont az OS-hez semmi koze, tessek az Adobe-nal reklamalni
megse gombhoz nem tudok hozzaszolni, nem hasznalok gnome-ot, de biztos vagyok benne hogy van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest