Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma---
csendes tag
Tudnátok valami ehhez hasonló, csak olcsóbb megoldást javasolni? Szóval passzívan hüthető NAS/HTPC ház? Az optikai meghajtó nekem nem fontos, csak zajtalan legyen, és éjjel nappal fusson.
Én amit eddig találtam az A-Tech Fabrication házai, de amerikai a gyártó, és nem sikerült európai forgalmazót találnom, így az árát sem tudom eddig.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hibavissza #18 üzenetére
ÚÚ de benéztem (HAF X Micro Towert olvastam címnek...
-
lujó55
addikt
szép. kár, hogy az álló kivitel nem jön be
-
törölt tag
Hajlított vaslemez por lakkozva, alu borda eloxálva+heatpipe, meg egy egy fekete műanyag betét... és ezért elkérnek 199-eurot...azt még ha szép lenne...
de nem az!"Formavilága és arányai leginkább az Xbox 360 Slim konzolra hajaznak"
Ja, akkor én kérnék bocsánatot
-
Buci21
addikt
Sok az okos mérnök... vagy csak köcsögök. Először én is csorgattam a nyálam, aztán látom h ilyen hülyeségek h ára, riser, meg a DVD a tetején. Na ez már így kicsit sok
-
banhammer
veterán
Alumínium arany ötvözetből készült a ház, hogy ilyen drága?
-
Solicidium
aktív tag
Jól értelmezem, hogy olyan lapos a ház, hogy riseres trükközés nélkül még egy LP kártya sem fér bele? Kár lenne érte. Az ára meg... Főleg, ha még a riser és a heatpipeok sem férnek bele.
-
Khaal
őstag
Slot-in meghajtónyílás a gép tetején? Nem fog az egy kicsit telemenni porral?
Az ára meg no comment. -
erdoke
titán
Ennyiből már félnormális asztali médialejátszót lehet venni.
-
DaveJr
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Az még talán jobb lenne....azt szét tudod húzni is kitörölni a port a "lamellák" közül
Ennél jó kis meló lenne
Most néztem a gyártó honlapját. Semmi nem ad hozzá. Még a passzív hűtéshez is külön kell megvenni az összekötő heatpipe-os rendszert meg még a risert is vedd meg külön. Azért ezt a két dolgot adhatták volna hozzá.
-
Mi a tosz ez, harmonika?
-
DaveJr
őstag
Mi a szokatlan bővíthetőség? Én láttam már pár mITX-es házat riserrel.
Jó dolog a passzívság de azért ennek kicsit húzós ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mini-ITX szabványú alaplap mellé három adattároló és egy optikai meghajtó is befér.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest