Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicë
tag
a preyt ráadásul nem lehet megvenni magyar IP-ről, suxx
-
Vicë
tag
az impusle-on nem 19000 a thq csomag, hanem csak 9000. azért nem mindegy...
-
mcmike
őstag
Nem csak digitális médiában érdemes gondolkodni, már a sima dobozos játékok is jó áron vannak egyes internetes boltoknál (PK-val együtt kalkulálva is). Angliából rendelve pedig nincs VÁM, mert EU tagállamnak minősül. Én pl. itt szoktam keresni: gamecrawler

Egy szép példa a CoH Anthology, amit itthon nem is lehet kapni. Főleg nem ennyiért.

-
Crytek
nagyúr
Én lecsúsztam az Empire total War 10,95-ös vételéről mert haver nem volt képes megvenni nekem (neki van ilyen bankkártyája)
Mire rászánta magát már 16.95 lett annyiért meg nem kell mert a magyar verzió is kb ilyen árban lesz szerintem akkor inkább azt veszem majd! -
törölt tag
-
Doki16
addikt
Egy Stalker: COP-ra be is neveztem, jó áron volt sztem

-
Segítség digitális vásárláshoz: a legtöbb bank ajánl ún. webkártyát webszámlával. OTP-nél biztos. A folyószámládhoz csatolnak egy webszámlát, ahhoz meg kapsz egy virtuális kártyát (ami a kártya száma és azaonosítói). Ha vásárolni akarsz, a folyószámláról csak át kell utalni az összeget a webszámlára, a webkártya meg regisztrálható Visa kártyaként PayPal-on s úgy kifizethető, vagy akár direktben is. Mindez Net csomag esetében ingyenes és az egész netről menedzselhető.
-
aram01
nagyúr
DiRT 2 jól lement
-
szn0rbi
csendes tag
prey megéri? multija jó?
wtf? preyhez ez van irva

This product is only available for purchase in the United States, Canada, and the United Kingdom. -
Polllen
félisten
Azért a call of prypat odacsap 3kért...(főleg ha 600 hufért megvetted a shadow of chernobyl-t...
) -
Depression
veterán
Ebből hétvégi nagy bevásárlás lesz.
-
PH-User
addikt
Köszönjük a felvilágosítást, ha esetleg kellene valamelyik, hogyan tudnám megvásárolni?
Counter-Strike 1.6-ot (Steam) hogyan tudok venni és mennyibe van kb.? -
elithun
őstag
Hogy ez a Steam mennyire gonosz
, nemrég a Trine volt 75%-os akcióban, most meg a Mount&Blade 85%-ban, kiforgatnak minden pénzemből 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

, nemrég a Trine volt 75%-os akcióban, most meg a Mount&Blade 85%-ban, kiforgatnak minden pénzemből