- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Invadrr_Zim #6 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy arra külön garancia volt a gyártási hiba miatt, csak éppenséggel bevizsgálással párosult, ami kurva hosszúra tudott nyúlni.
Aha:
On July 5, 2007, the Vice-President of Microsoft's Interactive Entertainment Business division published an open letter recognizing the console's problems, as well as announcing a three-year warranty extension for every Xbox 360 console that experiences the "general hardware failure" indicated by three flashing red LEDs on the console.
És ez kiterjesztett gari volt, tehát visszamenőleg is érvényes, hacsak nem 2005 előtt vetted a boxodat, ami elég lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest