Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Anno mikor megvettem a 40 inches 4k-s TV-t kipróbáltam monitorként. A megfelelő beállításon nem volt semmi inputlag. Persze nem volt ideális ha monitortávolságból használtam. Olyan 70 cm-ről nézve talán ideális lett volna és persze töredéke az ára egy akkora méretű 4k-s monitornak. Persze nem profi használatra, de arra kevés embernek kell amúgy is. Még freesync is van benne.
-
törölt tag
55" 4K-ig mentem el, de asztallapig engedve is túl magas és pixeles volt egy méterről. A 49" 4K-ban találtam meg az élhető kompromisszumot, de nem napi szintű munkára. A 32" WQHD már ilyenhez is kényelmes. (A WQHD-t keveslem azért.)
BTW, hogy van az, hogy a 75"-os tévét helikopterrel kell beemelni a kibontott háztetőn, nem lehet közelről nézni mert túl sok a fényerő, elkészül a nyakad mert nem fér bele a látószögedbe és kapkodod a fejed (ezek a te gondoloataid), a 70"-os pedig már egy munkamonitornál is jobb?
Főleg egy ~350 ezer forintért megvehető 70"-os, amelyiknél a színek is erősen torzulnak közelről, és ki tudja, milyen a PC (4:4:4) módja. Attól, hogy a 40 ezres használt HD projektor Hérára vetített képénél jobb (a fenti link alapján téged az se zavar), még nem lesz kurvajó, sőt, az ellenkezője marad a kurvajónak.
-
törölt tag
Ezt a gyakorlatban miként kell elképzelni? Beszuszakolsz, majd asztallapig engedsz egy 70"-os 4K tévét az irodában vagy dolgozóban, hogy legyen egy fajlagosan olcsó ergonómiai rémálmod? Vagy ugyanezen indíttatásból a nappali közepére kéne forgószéket meg íróasztalt tenni a kanapé helyett?
(Elkeserítő lenne, ha egy ilyenért tényleg senki sem szólna.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest