Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
Az volt a para, hogy az ilyen műanyag házas cuccokat nem nagyon kell melegíteni, mert könnyen megolvad a réz mellett, kimozgósodik benne az érintkező, onnantól vége. Ez szerencsésen túlélte.
Nem tudom, milyen nejlont használ a Kaihua a Choc kapcsolóik házának aljához, de a Cherry kapcsolókban használt PA 66 264C-n olvad, attól nem fog tönkremenni, hogy nekiesel pákával a lábának.
Tetőnek használt polikarbonát az problémásabb lehet a 140-150C-jével, de a kapcsoló forrasztandó lába azzal nem érintkezik.
-
-
-
nemlehet
őstag
Szép munka. Nekem nem kellett forrasztani, de pár billentyűzetet már mentettem meg a kidobástól egy szimpla takarítással. Elképesztő, hogy az évek során mi nem kerül a sapkák alá...
Amúgy nem értettem én se, de aztán egész jó áron vettem egyet én is. Az RGB-ből csak a piros színt használom, az nagyon kellemes a szemnek este és amúgy fel se tűnik milyen jó a nyomáspont meg a gombok, csak amikor visszaülök valami legalja membrános elé.
Kicsit olyan mint a FreeSync, észrevétlenül teszi a dolgát és fel se tűnik, csak amikor visszafelé lép az ember. Tény hogy mondjuk ilyen 50-60-100 ezreket nem ér meg még így se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest