Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
#09634560 #186 üzenetére
Félre ne értsd én nem okoskodni akartam hisz nem értek úgy hozzá mint ti csak még életembe nem láttam ilyen drága kábelt.Én szeretem a minőséget de ez szerintem már az a árszint ami egyszerűen nincs egyensúlyban a minőséggel (szerintem nem lehet mert tuti nem 700000 ft-ból állítják elő ,sőt szerintem 10000 ft-ot sem éri el és lehet nagyon sokat mondtam) de ha szerintetek megéri legyen úgy.Elhiszem ,hogy van különbség egy olcsóhoz képest de ez akkor is botrányosan drága.
(#185) BBéci Nem minősítettem mivel nem mondtam ,hogy szar ,ócska stb.Bocs ha hülyén fogalmaztam nem kötekedni akartam ,nem szoktam és nem is szeretek. A lényeg az akart lenni ,hogy ennyi pénzt kábelre költeni sosem tudnék akármilyen gazdag lennék.Én elhiszem ,hogy hihetetlen jó hangzása van egy drága rendszernek ,de akkor most mennyibe kerül egy egész rendszer ha csak egy kábel 800000 ft?30-40 millió?Akkor most máshogy írom ,akár milyen jó minőség ennyi pénzt én sosem adnék ilyen dolgokért pedig rajongok értük!
-
Imi1981
veterán
válasz
#09634560 #181 üzenetére
Én nem vagyok hittérítő csak egyszerűen szivetütött ,hogy 800 ezer ft-ért lehet venni hangsugárzókábelt.Nem vagyok sem szakértő sem villamosmérnök de tuti biztos vagyok benne ,hogy ugyan azt a minőséget sokkal olcsóbban is meg lehet kapni csak más a neve márkája.Kiváncsi lennék mennyiből állítják elő,lehet még 500 ft sincs ...
-
Imi1981
veterán
Én nem mondom hogy nem számít a kábelminőség, de az már beteges ha valaki több mint 800000 ft-ért vesz egy 3m hansugárzókábelt!Ha multi milliárdos lennék sem tudnák ennyit kiadni érte mert ez egy lehúzás ,baromság ostobaság.Kiváncsi lennék észre lehet e venni a különbséget egy 10000 ft-os és az álltalad linkelt 800000 ft-os kábel között hangminőségi különbséget?Ha igen szerintem az annyira minimális ,hogy nem lehet eldönteni valódi vagy csak beképzelt különbség.De annyi tuti ,hogy nem ér 800000 ft-ot sőt még 20000 ft se.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest