- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maradjunk annyiban hogy azok a vezetékek kint is drágák, jó anyag, jó szigetelés sokba kerül... szerintem elégedj meg az olcsóbb kategóriával, majd ha sokat érő rendszered lesz, jó akusztikájú helyiségben, megfelelő forráskészülékekkel akkor hidd el nekem látatlanban hogy azok a kábelek meg fogják érni az árukat annak aki megveszi. próba nélkül ugyse veszik meg, ilyen áruakat hazaviszik tesztelni és a legjobbat tartják meg vagy ha nincs különbség a legolcsóbbat veszik... de az utóbbi nagyon ritka ebben a szegmensben elhiheted... nem középkategóriára való.... oda sokkal olcsóbb is megteszi.. és ne kioktatásnak vedd szavaim: nem annak szántam hanem tényeket vázolok értelmes ember részére.. summa summárum: van akinek megéri és mindenütt annyiba kerül az ugyanolyan vagy hasonló anyagú és technológiájú kábel...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest