- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
"az iSOMount különlegessége, hogy a rajta tárolt állományokat külön képfájlként is tudja kezelni, mintha egy CD vagy DVD tartalma lenne"
azon gondolkodom, hogy ennek mi értelme
de komolyan"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Bogyó bá'
nagyúr
A 25 ezer forintos tabletre már csak (ebben a kategóriában amúgyis ingyenes) 8.1-es Windowst kellene tenni, és le lenne tarolva a belépő szintű tabletek piaca. A kis gép alkalmas volna rá.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
gerii
addikt
Az Acer E1 70+ÁFA
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azok a kábelek nagyon jól néznek ki!
-
jedis
senior tag
Ez a mini-itx-es Thermaltake kuckó nem is rossz, főleg ennyiért !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
törölt tag
Micsoda finomságok vannak itt. : R
-
marquuard
veterán
Shark Zone fekete-sárga színösszeállítása nagyon jól néz ki.
PSN ID: marquuard
-
Kronos3000
senior tag
Az a tablet nekem gyanúsan olcsó....
Wasabi...
-
aktív tag
Hm...... mini-itx-es Thermaltake házikó nagyon tetszik!
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
saelin
veterán
válasz Kronos3000 #12 üzenetére
Nem is kicsit. Van ezen egyáltalán hasznuk?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sing1ep1ayer
őstag
Kivételesen nagyon pöpec dolgokat sikerült összeszedni. Ha ki akarnám emelni azokat, amelyek tetszenek, szinte az egész ajánlót be kellene másolnom.
-
Khelben
nagyúr
közepes beállítás mellett a legmodernebb játékokat is elfogadható tempóban futtatja
Ja, 3 percig, utána a throttling miatt egy celeron sebességére esik vissza a teljesítmény, miközben a játékos keze rásül a 60 fokos billentyűzetre...
-
psq
tag
Épp most hozta át a szomszéd kölök az Acer laptop egy nagyobb tesóját hozzám. Akciósan vették asszem az oson-ból.
Előre telepített Linux-al...
A kiscsávó sírva mondta, hogy egész nap próbálgatta felrakni rá a windózt, de nem akarja az istennek se. Nem értem, a forgalmazókat, miért nem képesek egy papírlapot mellékelni az egyébként, viszonylag korrekt laptophoz.
Öt sorban le lehetne írni azt a két beállítást amire szükség van... -
satz18
őstag
Először utána nézhetnél a dolgoknak, mielőtt beböfögsz teljesen alaptalanul baromságokat.
Lenovo g510 tesztAsus G513QY, Samsung A52s 5G
-
satz18
őstag
"The AMD Radeon R7 M265 is a (lower) mid-range DirectX 11 graphics card for laptops. Just like the older Radeon HD 8750M,"
i5 4200M= 37 W TDP vs i7 4702 MQ 37 W TDP
Szted a harmatgyenge VGA úgy ki fogja a 3 perc játék alatt hajtani a 4 magos i7-est, hogy celeron szintre fog thermal throttlingolni? Gondolom a GPU limitről most hallottál életedben először.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Khelben
nagyúr
Még i5-tel is 45 fokos a billentyűzet, tehát már kényelmetlen megfogni. A 4 magos i7-nek hiába ugyanaz a tdp-je, sokkal jobban fűt.
-
Ricsxx
tag
Tetszik ez az egér.Lehet,hogy beszerzek egy ilyet a 6 éves Razer helyett : D
-
vjozsef
senior tag
Shakroon vagy Sharkoon?
"Shakroon házak, DeepCool hűtők"
-
BlackPriest
őstag
En is szoptam most egy notival, intel es amd grafika 8.1 alatt nem ment. 7 alatt hibatlan. Cseszhettem a gyari drivereket, a sorrendet, mindent...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Steve1207
veterán
Látom a Thermaltake mindig kihozza a "saját" CM házait ITX-ben.
.
-
Kotomicuki
senior tag
De mi a fenének olyan micro-ATX-es ház, amibe egy 30 cm-es VGA-nak sincs hely?
Aki "tenyérnyi" méretre utazik az úgyis mini-ITX-t vesz...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
jerry311
nagyúr
válasz BlackPriest #32 üzenetére
Semmi.
Illetve annyi, hogy ha a gépet árulják Windows oprendszerrrel előtelepítve, akkor azon biztosan meglesz minden driver. Kicsit olyan ez mint az Win7-tel árusított laptopok, amire aztán boldog-boldogtalan XP-t akart. Aki bevállalta az meg szopott a driverek beszerzésével innen-onnan, mert a gyártó csak Win7-est adott ki. -
BlackPriest
őstag
amúgy én is azt javasoltam az illetőnek, hogy legközelebb, ha kiad 180-at notira, csapja rá azt a húszast az oprendszerre és nem lesz gondja...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Akula
őstag
Core V1 házikó: tetszett.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
taaz
tag
TAB:
"Mivel x86 utasításkészletes megoldásról van szó, a Windows 8 operációs rendszer lenne ideális a termékekhez, de ezt csak az Atom Z2760 támogatja. A többi Atom SoC kihasználja, hogy 2011 végétől kezdve a Google által fejlesztett Androidnak is létezik x86-os verziója, cserébe a Windows egyáltalán nem működik rajtuk. Fontos megjegyezni, hogy az eltérő utasításkészlet miatt a natívan ARM-ra készített Android alkalmazásoknál az Atomnak emulációt kell használnia, ami lassabb működést, esetenként futási hibákat eredményez. Általában a fizetős alkalmazásokkal nincs ilyen probléma, a gond jobbára az ingyenes játékok kínálatát érinti."
Akkor nem valami űbe király megoldás. -
coolpet
senior tag
Thermaltake Core V71 nem éppen olcsó, három év garanciával 59 930 forintért kínálják.
WTF????? -
nagyúr
Az az Acer külsőre nagyon keményen EliteBook koppintás.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
sb
veterán
válasz Kotomicuki #31 üzenetére
Ezt úgy írod mintha nem lennének 30cm alatti erős vga-k.
Vagy épp nem ártana némi hely a jobb hűtésnek. Esetleg több cuccnak (HDD-k).Nem értem miért ne lenne létjogosultsága a kicsi és a nagy között egy közepes méretnek.
-
kimista
aktív tag
válasz lazlogogola #39 üzenetére
nekem rat9 van, az se kutya, de lehet lecserélem erre a tyconra, már bejelentés óta szemezek vele.. (már csak lőni kéne megtanulni )
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
törölt tag
Érdekes, a V71 majdnem 20 ezer Ft-al olcsóbb más boltokban:
http://www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/thermaltake/core-v71-ca-1b6-00f1wn-00-p223790500/?gclid=CKiUm72PmMECFYsBwwodW0wAdw -
DEJVID
őstag
Azt a hdmi kábelt hol lehet megvenni?
-
subset
senior tag
1 hete vagyok tulaja és nekem is nagyon tetszit, főleg egy gigabyte phoenix világítós alaplappal a tuti !
Használj Te is szabad szoftvert !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest