Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevenson
csendes tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
A cégnek a neve a GeoEye, bár tény, a műholdjának a neve GeoEye-1 (hogy több van-e nekik azt nem tudom).
Mindenesetre a hovatalos honlapjuk erre enged következtetni
-
stevenson
csendes tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
valószínűleg tényleg kevered
de, hogy tiszta legyen a kép, a Google is a GeoEye műholdjait használta a Google Earth létrehozásában, viszont az Ubisoft külön képeket csinált, azaz nem már létező (google earth-ös) képeket használtak fel.
cikk -
stevenson
csendes tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
szerintem meg geoeye-ról valók (a demo induláskor még ki is írja
) -
Quiksilver
aktív tag
válasz
BF_ÚrIsten
üzenetére
Nyugodj meg a Google Earth-ből van. De ez maradjon köztünk.

-
törölt tag
válasz
vehement69
üzenetére
noti (
c2d 2.2ghz / 86gt 256 mb ddr3 / 2gb ddr2 667mhz
)
1280x720 / texture -high / tobbi asszem medium.
max fps ( 144)
avg (33) -
PuMbA
titán
válasz
vehement69
üzenetére
Azt csak úgy odaírják.Minden játék readmejében ott szokott lenni általában,de simán mennek laptopon.
-
vehement69
senior tag
mi a manó ez a nem támogat laptopot dolog? még jó, hogy notebookom van...

-
Mamuska
őstag
Nem is nagy a gépigénye.
-
capafog23
őstag
Mint már írtam másik topicba én már végigvittem, pc-seknek mondom hogyha nem szúrják el az optimalizálást akkor jól járnak vele, nem fognak vele hónapokon át játszani de jó lesz. Kampány rész nem valami hosszú 3 fokozat közül a középsőn (hard) olyan 4-5 óra kijátszani.
De a kampány végeztével is még van egy csomó unlockolható repülő, rang, fegyverzet.
Bár nem tudom hogy bill-el hogy lehet játszani vele, nem próbáltam. -
törölt tag
Ez a jatek mennyire arcade ? Van benne vmi szimulacio is azert ?
Grafikahoz : Eleg UnrealE3 benyomast kelt a dolog , ha pedig UE3 akkor a texturakon nincs mit csodalkozni. Eleg megnezni a MoH Airborne-t fosturmix texturaival. -
MS74hu
tag
Nemtom miért irják hogy nem támogatja a laptopot.mikor én a demot fullon lapin probáltam ki 360-as kontrolerrel

-
Fairplays
aktív tag
válasz
Feruendios
üzenetére
Miért te a földet nézed repülés közben?
én megvagyok vele elégedve, szerintem nincs nagy jelentősége olyan közelről szemlélni a textúrákat, a légi harcok szerintem nagyon jók, és onnét a látvány elég szép azért... -
Raymond
titán
Egy masik topicban felmerult a tema igy leteszteltem kicsit a demot hogyan skalazodik az SSAO es az AA DX10.1 alatt es 1680x1050 felbontasnal.
Gep:
P2140@2667Mhz, 4GB DDR2-800, Radeon 4850 512MB, Vista x64, Cat9.2
-
olanor
tag
A gépigénye több mint baráti ....

-
BF_ÚrIsten
csendes tag
jó game
bár a föld úgy néz ki mint a régi google earthben
na mind1, bsszátok meg 
-
Valty
aktív tag
Hm... nekem Logitech Chillstream-em van, de ha nincs a gamepadok között, akkor most azzal nem fog menni?

-
Feruendios
tag
Elég alacsony gépigénye szerencsére bár a grafikája sem valami nagy szám a repülök szépek, de itt talán a lényeg a föld közeli részek lennének azok meg elég gyatrára sikerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

A táj kicsit google-s,de elmegy.Pörgös látványos az egész. 

én megvagyok vele elégedve, szerintem nincs nagy jelentősége olyan közelről szemlélni a textúrákat, a légi harcok szerintem nagyon jók, és onnét a látvány elég szép azért...
na mind1, bsszátok meg