- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sosem értettem ezt a "notebook-ba HDD-t" dolgot, még SSHD-re azt mondanám, csak-csak, de hogy notiba HDD ? Oprendszer könyörgöm, 256 SSD oszt cső, akinek meg ez nem elég mindenre IS, nézzen asztali rendszert.
Torrent miatt 7200rpm ? Ezt sem értettem egészen, sokan szajkózzák mostanában ezt a mantrát fórumokon, rohadtul beletojós, mennyi RPM a HDD, ha a seek-en bukja a teljes átvitel nagyját, én pl. SSD-t adok letöltéshez ideiglenes könyvtárnak, arra fragmentálódhatnak a szeletek, majd ha kész, a program áthúzza egyetlen művelettel a NAS-ra és kész.
De komolyan, mit várnak emberek a kis noti HDD-ktől, őszintén ? Pont notiba semmire se valók, oda oprendszer miatt SSD kell, töltögetni, meg torrentre meg nem egy laptopot fogok járatni 7/24-ben. Az alkalmilag magammal vivős filmek meg simán ráférnek még egy 256-os SSD-re is, úgy is, ha a W10 tele van installálva Office-al meg minden szarral.
Igazán kikophatnának már a laptopokból ezek a pici vinyók. Mini NAS-ba, router-be, egyéb embedded kütyübe jók lehetnének, de oda megintcsak SSD inkább, szóval tényleg csak a NAS felhasználás marad, azt is valamilyen raid-ezve, mert ezek a kis HDD-k hajlamosak hullani.
Inkább a zsanéroknak állnának neki a gyártók, meg az eltúlzottan nagy, aláépített-gombos (dedikált gomb nélküli), kicsit balra helyezett touchpad-ekkel kellene kezdeni valamit - mondjuk elfelejteni a g*be őket, méretüket megfelezni, dedikált gombokat visszaadni rájuk, és középre húzni őket, mert gyors gépeléskor akaratlanul is mindig elpozicionálom a kurzort a szövegbeviteli mezőtől és anyázok. Nem a Bang & Olufsen csoffadthifi meg logó kell nekem az Elitebook-ra, hanem értelmesen átgondolt design.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest