- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Mini PC
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sosem értettem ezt a "notebook-ba HDD-t" dolgot, még SSHD-re azt mondanám, csak-csak, de hogy notiba HDD ? Oprendszer könyörgöm, 256 SSD oszt cső, akinek meg ez nem elég mindenre IS, nézzen asztali rendszert.
Torrent miatt 7200rpm ? Ezt sem értettem egészen, sokan szajkózzák mostanában ezt a mantrát fórumokon, rohadtul beletojós, mennyi RPM a HDD, ha a seek-en bukja a teljes átvitel nagyját, én pl. SSD-t adok letöltéshez ideiglenes könyvtárnak, arra fragmentálódhatnak a szeletek, majd ha kész, a program áthúzza egyetlen művelettel a NAS-ra és kész.
De komolyan, mit várnak emberek a kis noti HDD-ktől, őszintén ? Pont notiba semmire se valók, oda oprendszer miatt SSD kell, töltögetni, meg torrentre meg nem egy laptopot fogok járatni 7/24-ben. Az alkalmilag magammal vivős filmek meg simán ráférnek még egy 256-os SSD-re is, úgy is, ha a W10 tele van installálva Office-al meg minden szarral.
Igazán kikophatnának már a laptopokból ezek a pici vinyók. Mini NAS-ba, router-be, egyéb embedded kütyübe jók lehetnének, de oda megintcsak SSD inkább, szóval tényleg csak a NAS felhasználás marad, azt is valamilyen raid-ezve, mert ezek a kis HDD-k hajlamosak hullani.
Inkább a zsanéroknak állnának neki a gyártók, meg az eltúlzottan nagy, aláépített-gombos (dedikált gomb nélküli), kicsit balra helyezett touchpad-ekkel kellene kezdeni valamit - mondjuk elfelejteni a g*be őket, méretüket megfelezni, dedikált gombokat visszaadni rájuk, és középre húzni őket, mert gyors gépeléskor akaratlanul is mindig elpozicionálom a kurzort a szövegbeviteli mezőtől és anyázok. Nem a Bang & Olufsen csoffadthifi meg logó kell nekem az Elitebook-ra, hanem értelmesen átgondolt design.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2TB merevlemezek
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest