- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha a twitterben írottra gondolsz, az azért csak egy elírás volt a leírásban, amiből viccet csináltak
legalábbis tudtommal 
mármint ha erre gondolsz
-
Most ugye a DICE-os Johan Anderssonról beszélsz?
Azért picit erős szerintem őt ennyire ajnározni, hiszen a BF4-el kapcsolatban végzett munkájukkal nem vagyunk maradéktalanul elégedettek. És akkor nagyon enyhén fogalmaztam. Nem tudom mennyire ismered a BF4 problémáit, de nem kevés van.
-
Úgy értettem, hogy a fórumokon a júzerek miért szidják, miért térnek állítólag vissza DX11-re, stb.
Illetve a képminőség-beli romlásnak mi az oka (kevesebb részlet, rövidebb látótávolság)?(#47) zolee5016: Értem, de ugyanezt mondták nekem akkor is, amikor megvettem az Richland APU-t. Állítólag sok a szívás az AMD driverekkel, ehhez képest nekem olyan simán megy minden, hogy meglepődtem. Egyetlen egy problémám nem volt vele eddig, holott nyúzom rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

legalábbis tudtommal