Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Statisztikailag komoly mennyiség, még a haverokéval összeadva is

Esetleg javaslom ezt a statisztikát tanulmányozni, egy felhőszolgáltató ~28 ezer vinyót és ~70 petabájtnyi tárolókapacitást lefedő 3 évre vonatkozó adatai

-
Silentfrog
veterán
Több dologban sántít a dolog.
1.: A régi merevlemezek sokkal tartósabbak voltak,mint a mostaniak.
2.: Nem kell semmi extra terhelésnek kitenned a merevlemezt, hogy elfüstöljön.Én csak filmet tartottam a 2 tb-os Samsungon,csak akkor volt a gépbe ha új fimet raktam rá vagy másoltam át egy olyan merevlemezre amin megnéztük.
20 nap üzemidővel szó szerint elfüstölt.
Pedig 10 napig csak random adattal terheltem mert azt vettem észre ha 100 nap üzemidő van benne akkor lesz több is.
Ha el akar patkolni egy merevlemez,akkor jó eséllyel el fog még az elején , hogy az ember elkezdi használni.Ha jól emlékszek amikor kijöttek az 1.5tb-os hdd-k akkor kezdődtek a problémás merevlemezek vagyis utána,voltak előtte is rossz szériás merevlemezek,de én a 2 tb-os merevlemezekkel szívtam a legtöbbet.
Jelenleg van a gépembe egy 1.5 Tb-os ami 100%-os és majd 1000 nap üzemidő van benne.
2-4-6 tb filmet megszerzel újra? Ha veszed akkor baromi drága ha letöltöd akkor meg net kell hozzá de durva! 
-
69Raizen69
tag
Eleinte én is kiírtam lemezekre,eredménye 800DVD ami ma már 1HDD-n bővel elférne és több a hátrányuk mit az előnyük :
1.valóban drágábbak a DVD-k mit az azonos kapacitású HDD(k)
2.sokkal több fizikai helyet foglalnak
3.egy csomó idő mire kiírod
4.változtatni nem lehet a lemezeken(pl: ha később jobb minőségben megszerezhető) -
Dominó85
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Könyvre meg ott a könyvtár, illetve online filmeket is lehet már HD-ban nézni.