Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Már a 2-3T társaik is eléggé hullanak... pótolhatatlan dolgokat csak az tárol ezeken mentés nélkül akinek elmentek otthonról vagy szeretne pár százezret kifizetni az adatmentésre.
-
Lomha 8V
addikt
Arra én is büszke vagyok. Az ilyen Való Világ szaroktól egyenesen hányinger kerülget.
A hozzászólás többi részéhez pedig annyit tennék hozzá, hogy szerintem is visszafogják valamilyen szinten a fejlődést, hogy maximalizálják a profitot. Vagy csak paranoiásak vagyunk, de nem hiszem.
-
rii
nagyúr
kevés dolog közül az az egyik amire büszke vagyok az életemben, hogy ezekből pár percnél összesen többet nem láttam ... azt is csak rajtam íkvól álló okokból ... nem is akarok olyan csajjal találkozni aki ezt nézi ...
(#99) Benzoldog: egy dolog biztos, hogy a gyártók már tudják mi a határa ennek a tecnológiának, és szépen lassan csepegtetik, hogy minnnnnden eggyes GB-al nagyobb kapacitásból el lehessen adni a maximumot.
szerintem már most a tervező asztalon van az, amit 10 év múlva fognak kihozni, és amit most kihoznak, az meg már megvolt 10 éve. Ugyanez a CPU GPU MEM meg minden vacak esetében is fennál - szerintem ...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
VaniliásRönk #97 üzenetére
Mindent értek!
-
válasz
Wolflaci #100 üzenetére
A fotós korszak elött, amikor nem volt fullHD monitorom (pont a szerkesztés miatt vettem) én is elvoltam 250GB-on simán.
Amikor meglett a 2TB-os Seagate és a fullHd monitor, akkor kezdtem el nem foglalkozni a letöltött zenék méretével, akkor jöttek a jobb minőségű filmek, mert volt hova menteni, és min megnézni, és ugye a fotók, videók a f.gépből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest