Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Plazma TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor74
addikt
Nem annyira látom a létjogosultságát mondjuk közvetlenül egy vga mellett... A kártyától elfogja a levegő áramlást, cserébe viszont jól felmelegszik...

-
Megis a cikkiro mennyire van kepben a szakzsargonnal? Vagy cikkironak mindenkit felvesznek? A szakma megcsufolasa ez.

-
mizu
aktív tag
A célnak ő is megfelel, nem? [link]
-
creation
senior tag
Node a mobil-rack-nek legalább volt fiókja...
Ettől függetlenül nem rossz. Ha már betelt az összes 5.25 és 3.5 akkor ez adhat lehetőséget a tovább bővítésre... Feltételezve, hogy van szabad hely a bővítőhelyeknél.
Amúgy ez még azért érdekes számomra, mert ha elfoglal amúgy is egy slot szélességet, akkor miért nincs "vak csatlakozója"? Nem hiszem, hogy annyival megdobná az árat, de legalább a stabilitása adott lenne.
Kis kínai barátaink is szoktak hasonlókat csinálni amúgy CF, mSATA, ZIF, M2 és hasonló kártyák részére, bár ott nem adott a lehetőség a gyors (és meleg
) cserére.Pár dollárral többért meg rögtön a PCI-E foglalat kezelhetné a bedugott HDD/SSD-t

-
banhammer
veterán
Pofas.
-
mongi
senior tag
Feltalálták újra a mobil rack-et ? Phff... micsoda merőben új eszközt kapunk megint...20 dodóért...

-
-zolee-
tag
"támogatja a tárolók forrócseréjét". Na ilyet sem olvastam még hot swap-re.

-
törölt tag
Félre érthettél valamit

Az első esetben rá kellett dugni plusz 2-4db ugyan olyan hdd-t a Raid kártyára, mint amivel a frontpanel is meg volt töltve, feltétel volt hogy lehessen cserélni őket fedél levétel/áramtalanítás nélkül.
A második esetben nem férne bele a kártyás SSD a házba, mert nincs rajta bővítő, szerintem értelmetlen lenne csak a filmek alá ssd-t venni, és picit problémásabb másik gépen feltölteni adattal vagy kicserélni egy másikra. -
Blindmouse
senior tag
Erőssen gondolkodnak még a gép aljába építhető SSD tartón, illetve egy olyanon, amit az alaplap alá kell rakni, illteve a tápegység ventillátorán át bedugott USB kábelen.
-
philips20
aktív tag
Jó az ötlet!!!
Én vevő vagyok rá. -
forrócsere

-
KYZRR
őstag
Szerintem is teljesen életképes ez a konstrukció.
Bár az ára kicsit soknak tűnik. -
darkarthur
senior tag
illetve a tápegység felül
Ez végre egy hasznos kütyü. Nekem legalább is az volna.

-
Reggie0
félisten
Igy hirtelen nem tudok jo peldat kitalalni, ahol ez celszeru lehet. Kis gepeknel(ITX) kicsi a haz igy nincs bovitohely sem sok. Nagy gepeknel meg van elolapnal is hely boviteni. A cserelgetes a kabelek mellett pedig kulon macera lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest