- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sHe3p
csendes tag
Acer AS5739G tulajként meg vagyok elégedve a notival teljes mértékben.A legjobb felszereltségi szintest vettem meg,ami a cikkben leírtaktól annyiban különbözik,hogy P8700-as a proci,NV 240M a videókártya és 500GB-os a HDD.
nagyon szeretem ezt a gépet -
^Clown
addikt
Ez a gesztusérzékelő tapipad tényleg megmosolyogtató elnevezés
-
Franklin
addikt
Csak azt a 768 pixel függőleges felbontást mellőznék már.
Miért nem lehet 800-at vagy 900-at belepakolni?
És még úgy is a használhatóság alsó határán lenne. Nem netbook ez... ehh.
-
DroneZ
aktív tag
csinos darabok.
-
Nekem az Aspire AS5536 tűnik a legjobb választásnak. Frakó integrált videóvezérlő, nagy tárhely, bőven elég RAM-mal, tökéletes procival. És még olcsóbb is némileg mint a másik kettő.
-
LackoMester
addikt
hmmm....Acer Aspire AS5739G-ez a modell tetszik
...a többi nemigazán nyerte el a tetszésemet...
-
zsirfecske
addikt
szerintem semmivel nem jobbak mint a már kint lévő tök ugyanígy kinéző modellek.
-
mephi666
nagyúr
jól felszerelt kis notik... de az a gesztusérzékelő tapipad mifene? összeráncolod a szemöldököd, akkor bepipul, letilja a bill-t és visszaveszi az órajeleket, amíg nem becézgeted-simogatod?
raktak ezekbe mindent: hd3200, dht, hdmi kimenet, mobil gt130 és társai... meg mellé normális proci is került...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest