Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk ez is igaz. meg a 125w tdp nem jelenti, hogy tényleg 125w-ot eszik. általában kevesebbet. árban pedig tényleg majdnem fele a csúcs amd proci pl az enyémek, abból meg jó néhány évre(vagy évtizedre) kijönne a villanyszámla többlet, amennyivel az amd többet eszik.
egyszerűen csak szeretem, hogy nagyon jó proci van a gépemben (mert ilyen vadmajom gépbuzi vagyok). annak idején képes voltam egy 939 tokos x2-3800 ért 74e Ft-ot kiadni, mert akkor az a kategória volt a legerősebb. azóta is azt várom, hogy az amd kiadjon valami procit, ami mindent odavág, mint ahogy legutóbb a bulldozert beharangozták! pláne, hogy inkább érdemes phenom 2 x1100t-t venni mint a bullt. -
törölt tag
Teljesen igazad van, a régebbi procik szinte ugyanennyit fogyasztottak mint az FX-ek(Athlon XP 2400+ húzva majd 100W-ot evett (csak a proci!!)), csak tized ennyi teljesítményt és 2x ekkora hőt produkáltak (bizony nem volt ritka a 82 fokos üzem hőmérséklet, de kit érdekelt?!
). -
Zso2
őstag
A kevesebb fogyasztás mindíg jobb(nem csak a fizetendő áram miatt), hűvösebb gép, kisebb zajt kell elviselni hűtésekor stb...
Az mondjuk igaz,hogy ezeknél a "top"(ha ezek felnőttek már a csúcskategóriához) cpu-knál álltalában senki nem a legnagyobb mérvadó a fogyi,mert a teljesítményért veszik az emberkék. -
Vertigo
aktív tag
Pont q6600-at nyuzok egy gtx 275-el, es epp azon vagyok, hogy ha ezeket levaltom ne csak erosebb, de hatekonyabb gazdasagosabb hw-em legyen! TVmet is A+ -osra csereltem, kozeljovoben szerzek be NAS-t, szoval ha jol megy ezen beruhazasokkal nemcsak nagyobb teljesitmenyu, szebb jobb dolgokkal veszem korbe magam, hanem drasztikusan csokkentem a villanyszamlam is...
...persze lehet azt modnani, hogy zold marketing, meg sok sok ev mire visszahozza az arat, de ha ez lenne a legidotabb marketing rizsa, nyugodtabban aludnek, masreszt viszont egy tomeges nyomas alakul ki a gyartok fele, hogy milyen iranyba vigyek a fejleszteseket, es ez hosszatvot tekintve eleg jonak tunik!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).