Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Én meg azt szeretném, hogy a laborok normálisan felszereltek legyenek, hogy ne őskövületen kelljen erőforrásigényes programokat futtatni, melyekkel tanulunk, és ezeket a programokat biztosítsa a diákok számára az egyetem. Mert az nem buli, hogy csak a gyakorlati órákon lehet csak gyakorolni, a diák meg le van "toszva", vagy beszerzi a szükséges programokat (LabView, Simatic Step7, Matlab, Emerson Delta V, stb.) a virágboltból, vagy megveszi több milkából, de a vizsgát ezekkel kell elvégezni.
Jim Tonic: Nem szeretném magam eladósítani, és gondolom mások sem, mikor még egy percet sem dolgoztam/dolgoztunk, és az állam sem garantálja a biztos elhelyezkedést (bár ezektől nekem nem kell annyira tartani, remélem...). Megint ki jár jól? A gazdag apuci, nem biztos, hogy okos csemetéje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest