- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Én meg azt szeretném, hogy a laborok normálisan felszereltek legyenek, hogy ne őskövületen kelljen erőforrásigényes programokat futtatni, melyekkel tanulunk, és ezeket a programokat biztosítsa a diákok számára az egyetem. Mert az nem buli, hogy csak a gyakorlati órákon lehet csak gyakorolni, a diák meg le van "toszva", vagy beszerzi a szükséges programokat (LabView, Simatic Step7, Matlab, Emerson Delta V, stb.) a virágboltból, vagy megveszi több milkából, de a vizsgát ezekkel kell elvégezni.
Jim Tonic: Nem szeretném magam eladósítani, és gondolom mások sem, mikor még egy percet sem dolgoztam/dolgoztunk, és az állam sem garantálja a biztos elhelyezkedést (bár ezektől nekem nem kell annyira tartani, remélem...). Megint ki jár jól? A gazdag apuci, nem biztos, hogy okos csemetéje...
-
csasaKKP
senior tag
Nálunk a gépész karon 3.0-ás ösztöndíjindex (értsd: 3.0-ás tanulmányi átlag a krediteket figyelembe véve) felett már tanulmányi ösztöndíj jár. Valahogy nem vagyunk sokan ösztöndíjasok, sőt... Pedig többségünk nem bulizni jár egyetemre. Mi lesz itt akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest