Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
De ha a munkahelyen van dokkoló 2 monitorral és otthon csak 1db monitor van akkor mire kell a két DP-s saját/otthoni dokkoló? Gondolom az csak fixen arra az egy szál monitorra lenne kötve.
Azért kérdeztem amúgy, mert nekem a 4K miatt minden mással van bajom, nem a csatik számával.
Vagyis röviden a lényeg:
- Ha két FHD (vagy 4K kijelzőnél kisebbre) van szükség akkor szerintem azt elég sok adapter tudja amin van két digitális kimenet. Ha nem is feltétlenül DP.
- Ha viszont két 4K-s kellene akkor nem a csatin fog múlni, hanem a 10-ből 9x a noti nem tud ennyit kiküldeni normális (TB/USB4) csati híján. USB3 is tudhatná de nem nagyon találkoztam még vele.(Mellékszálon: KVM-ből milyet használsz? Nekem se ártana egy de még nem nagyon néztem utánuk...)
-
sb
veterán
Mit szeretnél rákötni, mire kell 2db DP?
Mert nekem egyetlen egy darab 4K60p kimenetet támogatót is nehezemre esik találni. Az meg, hogy emellett még másra is maradjon sávszélesség már szintén kb. lehetetlen. Persze ez erősen notifüggő is, ott sem kerül ár értelmes csati, amin minden elférne sávszélességben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Székekből, monitorokból és mikrofonokból nincs hiány, de azért egerek, dokkoló és egy nosztalgikus hangulatú eszköz is került cikkünkbe.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest