- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Ezelőtt kb 6 évvel én is adtam el ilyen kártyákat (főleg az akkori csúcskategóriából valókat), amelyek rosszan kerültek hozzám, persze én felhívtam előtte a vevő figyelmét, hogy javított.
függően a problémától, GPU órajelből egy kicsi le, aztán hogy kompenzáljam, ram órajele szénnéhúz, biosok válogat amíg 99%-ban bugmentes nem lesz, és nem lehet látni hogy hibás, max tesztprogrammal kiszűrni (unalmas perceimben írtam rá egy tesztprogramot anno, ami kiszűri a gpu hibákat).
Esetleg egy kis forrasztás ide-oda, egy kis plussz volt, egy kis éjféli kakasáldozás.Adtam el talán 3-4 ilyen kártyát is, azóta is probléma nélkül mennek. Simán el tudom képzelni, hogy valaki ebből hobbi szinten pénzt keressen, vagy akár meg is éljen belőle rövid/hosszú távon. Itt a ph-n is csinálják sokan, mint már említettem. És ezzel semmi baj nincs is addig, amíg a javító felhívja a vevő figyelmét arra, hogy javított a kártya. A baj akkor van, ha nem.
Az én gépemben is ilyen vga van, amit én javítottam, már 6 éve teljesít szolgálatot.
-
Pikari
addikt
nem.
műanyag kacat - műanyag kacat.
persze a vga nyák kicsit komplexebb, többrétegű, meg miegymás. de sufniban simán megoldható a javítása, itt a portálon is sokan foglalkoznak vele.ha a kártyán furcsa drótokat látsz kanyarogni, vagy utólagos forrasztás nyomát véled felfedezni (elfeketedések, látszólag cserélt kondik) akkor lehet gyanakodni
-
Pikari
addikt
9600GT 512M 64bit TC PCI-E Graphics card
2 Similar from this Supplier
9600GT 512M 64bit TC DDR2 DVI+CRT+HDMI pci-e graphics card...
Video Memory Type: DDR2húha
vigyázni kell ám ezzel
512 megabájt memória
az már valami öcsém
nincs ezzel semmi baj
te
megy ezzel az unreal
csak lowra kell tenni valami beállítást
nem tudom mit jelent a low
de tökéletesen megycsak nem értel hozzá
te
he -
Pikari
addikt
Nem értem, mit picsog az nVidia.
Ők írják a drivert, vagy nem? If generáció == valami then if órajel < valami || shaderprocesszorok<valami then strcat(gpuname, "Lehetséges, hogy ön hardverhamisítás áldozatává vált");
creativity, emberek, creativity...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA megkéri a kereskedőket, hogy csak a vállalat kiemelt gyártópartnereinek termékeit vásárolják meg.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest