- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Pedig hidd el, hogy kielégíti ezt ismerőseim és családon belül teszteltem. Nem nagyon akarok zoomolni csinálok egy kompozíciót aztán ha valami nem jó helyre került akkor cropolni szoktam max.
[aztán azt is hozzá kell tenni, hogy egy jó fotós bármivel lő jó képet. Érdemes megnézni a Digitalrev TV sorozatát ahol profi fotósoknak adnak ilyen ratyi kamerákat miket képesek kihozni belőle]
Amúgy most ahol voltam külföldön csináltam egy csoport fotót (csak külföldi ember) és amikor megosztottam a képet mindenki kérdezte milyen fényképezővel lett csinálva. Mondtam, hogy sima Nexus 4 [azt meg sem említve, hogy ennek a kamerája eléggé ramaty].
-
tabu3x
tag
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Nemrégiben a Microsoft megvette a Nokia majdnem teljes telefonos részlegét (feature phone-t gyárthatna, de azt meg minek, ugye), a szabadalmakat is ideértve.
Már a jövő évben elhagyják a Nokia márkanevet, de a Microsoft neve sem fog ott díszelegni a telefonokon. Szimplán Lumia néven árulják majd a telókat.
A Nokia a jövőben egyáltalán nem gyárt semmilyen okostelefont, itt a történet vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Fűnyíró topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- The First Berserker: Khazan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged